Tehotenska moda v lidlu..

15.04.2014

Dámy viděly jste tu tehotenskou modu :€O: co bude od čtvrtka v lidlu?je smrncovni beru leginy triko i saty:-) :-) :-) :-) můj miláček se me smál když sem mu řekla ze pojedu dopravou už na sedum aby my nevybrali velikosti:-) :-) :-) :-) prej tam budu s duchodcema rvat se o košíky..:-) chlap prostě to nechápe a přitom chci byt pro něho hezká :-) :-) :-) :-) :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky, tak jste pokoupili dobře :-)To já se tam dostala v 10 hodin a podprsenka už žádná :00: :00: Takže to mě teda štvalo dost, protože tu jsem fakt chtěla. Ale koupila jsem si ten proužkatý top, mam M, je mi to nějaký větší, tak ještě můžu růst :s: A malý jsem koupila ty růžové tepláčky, ale vzala jsem ty větší, takže si to budu už šušnit a schovám to :-) Jinak lidí strašně moc, šílený. Jsem byla ráda, že jsem vyšla ve zdraví ven :s: :s:

In reply to by Ajinka181

Hoj Aji :a: no u nás v Lidlu byl též mazec..lidi se chovali jak hovada..zduchali bylo jim jedno ze tam jsou mminky s briskama...podle me jsou nejhorší důchodci jsou strašně zlí....já nakoupila jakstaks v klidku :-) řekla jsem si ze raději v klidu pockam a když nezbude tak nezbude :s: :€s€:

In reply to by BeruškaV

Ahoj Beruško, šílený, ty důchodci jsou fakt zlý. To se mi stalo teď na kožním v čekárně, hrozný dusno, plno lidí, já s pupkem a jedna baba (že to tak musim říct) tam nadávala, že nesedí, pak se uvolnilo místo, to já už jsem vydýchávala zvracení a ona zezadu normálně fakt do slova a do písmene rozrazila cestu k uvolněnýmu místu, co pani jedna odešla. :s: Jako já bych si sednout nešla, to nechám místo jí, ale prostě viděla, že mam pupek a ještě tam nadává. :00: :00: No a co se týče Lídlu, ono dneska bylo asi fakt lepší si počkat, než utrpět zranění kvůli prsence :s: Ale ta mě fakt štve :s:

In reply to by nani77

Tak to jsem byla v klidu, podprsenku jsem ani neměla v úmyslu koupit. Já mám tak blbou velikost, že mne ani nenapadlo, že by mohli mít něco, co by mi bylo. Takže mých 65G nynějších mi bylo poprvé dobrých k něčemu. Nenervovala jsem se, že bych je chtěla ulovit. :one: :s: :a:

In reply to by Ajinka181

Ja si koupila nejdriv 80 b s tim ze jsem hubena a mmam prece maly prsa. Jenze uz ted mam o dve cisla vetsi nez na zacatku tehu tak mi byla mala. Sla jsem si ji vymenit a byla tam v jednu odpolednne posledni jedna 85b tak mam jeste trochu rezervu. :-)

Tak jak jste dopadli?:-) já tam byla za pět sedum a byla jsem snad 30 na řadě :-) ale mám vše :-) triko leginy a šaty ale ty budu muset zkrátit jsou dlouhé..vzala jsem si M a je my to volné ale do toho dorostu:-) a ještě jsem si koupila koblížek..mňam :-) ale ty lidi katastrofa...byly neohleduplni...hlavně důchodci kladně by me tím kosikem prejeli....ale jinak SUPER :€s€: :€s€: :€s€: dnes budu mít hezky den :a: :k:

In reply to by BeruškaV

Víš jak jsem dopadla? 2147,7-Kč. :00:
Koupila jsem tu hrací deku pro prcka, co se teprve má narodit. :00: Ale když já jsem mu zatím nic nekoupila, jak vše podědí po starším, tak jsem si prostě musela udělat radost a už konečně něco koupit. ;) :) Jinak triko, top, šaty, druhé triko, na synka 4 trička vel 110, takže na podzim/zimu s dl. rukávy, těhulegíny (ten pas mám skoro i přes kozy :00: takto vysoký pas jsem neviděla ještě, ale jsou pohodlné :one: ) a šaty a teploměr čelňoušní. Jé, to jsem zase jednou vytvořila slovo... :///: :n: (Už se skoro 4 roky zlobím s obyč lihovým teploměrem, zlaté rtuťové, tak jsem si konečně koupila takový, co mne nebude štvát). No a kromě toho jsem koupila pečivo, ředkvičky, banány, 1 nanuka :///: cottage, manželovi tofíky a tak. Nakonec jsem táhla plný batoh + plnou igelitku, autobus nejel, tak jsem šla na další zastávku, kde bych stejně přestupovala na tramvaj. Samo mi tramvaj ujela před čenichem a další za 10 minut. Ale stejně jsem chtěla jet jen 2 zastávky tramvají, tak jsem nakonec šla z obchodu až domů pěšky. K tomu našich krásných 91 schodů bez výtahu a já jsem kaput. Ohřeji si polévku, hodím kopyta nahoru a nejdřív za hodinu zase jdu. Dneska musím ještě na Florenc a pak vyzvednout synka ze školky. Takže to vidím, že večer padnu na čumák a to ani neudělám nic do práce. :( :a:

In reply to by BeruškaV

Už jsem byla, koupila jsem si tu podprdu a už tam moc na výběr neměli, asi 6 kousků posledních. A taky dlouhý triko. Není přímo těhu, ale ten těhu top stál 99,- a já tohle koupila za 69,- tak jsem ráda, je béžový, normální krátký rukáv a je strááášně dlouhý :-D

Ahoj taky tam vyrazím se o něco poprat(pozitivní je, že s důchodci to nebude :s: --dokážou být fakt divocí při nakupování :C]]: , určitě podprsenku a ty delší trička...

jsou tam nádherný věcičky,uplně lituju že nejsem těhu.Na podzim jsem tam kupovala hadříky dceři do školky a tam fakt jedině po 7,tak štastný lov :one:

Jééé, díky za tip, to si ve čtvrtek přivstanu a vlítnu tam. Zoufale potřebuju těhu legíny :-)

Holky, pokud půjdete někdo do Lidlu v Praze - Letňanech, tak Vás upozorňuju, že mám ostré lokty! :ww:

Taky se tam chystám. Těším se jak malá. Chtěla bych ten pruhovaný top, podprsenku a hlavně věci pro mimíska. Strašně se mi líbí ta zelená soupravička..a ještě bych k ní ráda i jednu modrou, nebo růžovou. Musím zítra v poradně říct, že jsou ve čtvrtek akce v Lidlu a že prostě musí zjistit pohlaví :-D. Jinak když jsme u těch akcí, tak jsou v albertu slevněné pampersky asi za 330,- Kč :-D.

ahoj no já se chystám, ale když to tak čtu radši taky pojedu ráno. Původně jsem měla jet s kámoškou až po práci v půl čtvrtý. Sakra, co já budu dělat? Potáhnu s sebou malýho před sedmou a vyrazím :-D :s: zrovna ve čtvrtek nejde do školky z důvodu omezení provozu

V Lidlu, jo? Ty joo, tam zajedu také :-) No minule jsem jela do Lídlu pro dětské věci, super punčocháčky tam měli, ponožtičky, bodýčka no a já přijela v jednu odpoledne a nebylo tam vůbec nic :s: :s: :s: tak jsem si říkala, že příště musim fakt ráno taky :s:

In reply to by BeruškaV

No ty šatičky jsou krásný a ty tríča taky. Mě se líbí i ta podprsenka, tu taky ještě nemam. Tak dej pak vědět o ,,zátahu" na Lídl ve čtvrtek, já tam pojedu taky ráno :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka