Pomoc, prosím se jménem pro kluka k příjmení Štěrba

16.04.2014

Ahojte, :a:

Nějak nejsme schopní "dotvořit" a domluvit se na jméně. Pomozte nám. My zatím máme předvybrané Luděk, Ladislav (po mamině), Jiří (po tátovi) + případné, co nás nenapadlo a extra by zaujalo. Příjmení Štěrba. Takže příjmení nic moc. Jestli to bude jako minule, tak se jméno řekne až na porodním sále, až bude malý s námi. :00: Ale raději bych už synka číslo 2 měla pojmenovaného. Poraďte...

Budu ráda za každý řádeček.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no normalne mam pocit že už sem to jednou zažila tule otázku,a to v roce 2010:-D

vy by jste si nejdřív měly udělat seznam jmen který máte v blízké rodině :s: a pak se snad najde nějaké hezké na syna :dance:

Ahojik,
já znám Michala Štěrbu a hodně se mi tato kombinace líbí,taky jsem loni dlouho váhala nakonec zvítězil Ondrášek :dance:

In reply to by nevimnic

taky máme krátké příjmení na Š,a první syn se jmenuje David,teď čekáme druhého klučinu a teda strašně se mi líbí Eliáš ale nemám tu odvahu mu dát jméno končící na š,takže buď Daniel nebo Jakub,kamarádka co má Lukáše má druhého Tomáše,jinak co třeba Jaroslav?

Je to krátké příjmení, tak bych se nebála delšího jména křestního. Třeba ten Ladislav :-), pak mě napadá Dominik Štěrba, Kristián Štěrba, Maxmilián Štěrba, Jindřich Štěrba, Michael Štěrba, ...

tak z těch 3 ani jedno :n: ,je fakt že k vašemu příjmení se hodí spíš nějaká klasika,zminovaný Vašík nezní špatně,co Toník?,hlavně ne Šimon,Štěpán apod jak se jmenuje starší?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka