spořicí účet Equabank

10.04.2014

Máte někdo spořicí účet u Equa bank? Jsou tam nějaká úskalí? Bylo mi řečeno, že je tam úrok 1.2% do 1.3 mil., peníze je možno kdykoli přeposlat si na účet a tím vybírat bez sankcí. Je to tak? Děkuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

U mne také velká spokojenost s Equa bank. Převod ze spořícího na běžný účet (i obráceně) trvá několik sekund. Velké překvapení oproti ČSOB, kde převod trval několik dní. Stejně tak, když mi někdo posílá peníze, a má také účet u Equa, peníze jsou tam během sekund. :one:
A navíc: neplatíte jako blbci nehorázné poplatky. :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

chtěli jsme mít peníze k dispozici, do stavebního spoření investovat nechceme a nechceme příliš riskovat.. pro nás je to pořád lepší, než kdyby peníze ležely na běžném ( spořícím) účtu, kde jsou úroky ještě nižší, nebo doma ve skříni..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To taky zase 100% neplatí. Tys měla smůlu, že byla velká inflace...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo jo, jistotu ti nikdo nikdy nedá...ale ono se to může stát i opačně - může dojít ke zlepšení situace a peníze se mohou zúročit několikanásobně. Je to prostě risk. Ale risk máš i v tom, když vezmeš balík peněz a investuješ. Taky nevíš, jestli se ti peníze zdvojnásobí nebo přijdeš o všechno... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka