Alergie

04.04.2014

Maminky jdu se zeptat, jestli je normální, jak mi dneska odpověděli na alergologii. V lednu mi řekli, že Ondrášek (2 roky) má alergii na břízu, obiloviny a roztoče. Nic mi k tomu neřekli, napsali recept na Aerius a šli jsme. Byla jsem z toho tak zaskočená, že jsem se na nic nezeptala, kontrolu máme v půli května. Teď když vyjdeme ven, tak pořád kýchá a letí z něho spousta bílého soplíku, pokašlává a občas si i tře oči. Volala jsem na alergologii, jestli můžeme přijet a sestra mi řekla, že nás objedná. Dětská mi řekla, že nám kapky na alergii napsat nemůže. To ho mám nechat takhle trápit dokud nepřijdeme na řadu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem s ním dnes zajela na alergo, dostali jsme kapky do očí i nosu. A bohužel pan doktor říkal, že to vypadá, že bude mít i alergii na trávy :r: Nechápu, proč nás chtěli objednat, ordinační hodiny mají od 10, odjížděli jsme kolem 11 a za celou dobu tam nikdo nebyl...

In reply to by janca.zao

to mě taky bere, když mě objednají s tím, že mě tam teda někam nacpou-a pak jak vy, sedím a nikdo nikde....No já mám taky trávy, lípy, břízy a parabeny (to bývá v kosmetice). A ty prášky mu dal jiný? Já teda teď prášky nemůžu, ale když mi alergie začala, tak jsem prášky brala - myslím Xyzal - každý den, a to šlo, bylo to dost utlumený...to teď je to horší :-D, jen si můžu stříkat do nosu. Tak držím palce!!!! Ať je prcek v pohodě!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Leni díky za uklidnění. Mě je ho chudáčka tak líto, jak si kýchne, tak je celý od soplíku až na bundu.

Tak zavolej sestře na alergologii, že vám došel lék a přijdeš si jen pro recept, že nepotřebuješ k doktorce...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka