Kde je????

24.02.2014

Ahojky maminky,
asi se scvoknu a potřebuju se vykecat. Mám dvě krásné zdravě děti (7,2) a za sebou 2 potraty. Už další děti mít nechci malá je hyperaktivní a dává mi dost zabrat. Ale poslední MS byla 24.01. a nějak nikde tento měsíc není. Včera jsem si dělala testy GSmamatest a oba negativní,ale přišli mi divné. U jednoho se álem neobjevila ani kontrolní čárka a druhej byl taky prazvláštní. Doporučte i prosím test který i to potvrdí třetí už nechci strašně se bojím!!!!!!!!!

ahojky, myslím že se jmenuje Clear blue, je dražší, ale spolehlivý už nějaký den před očekávanou MS :a:

nečetla jsem komenty,ale Mamatestje na nic.Píšou že je to 10, ale je to 25 :( Mě ukázal slaboučkýho dušíka.Ten den jsem si šla pro jinej a tam čárka jako hrom :s: :s: :s:

Ahoj, mě taky mamatest nevycházel moc dobře, místo červených čárek se mi ukazovaly šedivé apod... Doporučuju test Dr. Max, přímo od nich z lékárny. Zkusila jsem ho na doporučení od holek tady a spokojenost. Držím palce, ať to dopadne jak si přeješ...

ahoj,
já mám nejlepší zkušenost s obyčejnými testy DR.Max
případně jsou velmi spolehlivé Clear Blue, ale "obyčejný" vyjde něco přes 100kč a digitální cca 200kč (ale to mi přijde hodně zbytečné - ten ti ukazuje i zhruba kolik týdnů jsi těhu např. 2-3 a to nepotřebuješ)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky