horečka po pádu??

20.02.2014

Ahoj holky,

vím, že bych se měla spíš obrátit na někoho odborného, ale ještě předtím se ptám, jestli někdo nejste ze zdravotnictví, nebo nemáte podobné zkušenosti...?
Malá necelé 2roky mi spadla z postele, nebo spíš ze žebříku ze zvýšeného patra a plakala, ale ani ne 5min a pak jako by nic.
Druhý den jí začaly teploty, horečky 1-2x za den má 38,5horečku, ale jinak je ok, žádná rýma, kašel, zvracení, 3x měla průjem.
Může to být z toho?
Týden předtím prodělala starší dcera 3denní virozku taky jen s teplotou a pak dobrý. Ale malá už to má skoro 7den.

Včera měla zimnici a uplně jí zmodraly rtíky:-/, pak jí vylítla horečka.
Pravidelně bere léky od alergoložky singulair a píšou v nežádoucích příznacích, že může mít horečky, ale už to bere přes měsíc a horečky až ted. Může to být z toho....?

Taky jí rostou špičáky, může to být ze zubů, ale to mi taky přijde dlouho na zuby...?
:00: :00: :00: :00: :00:

Naše alergoložka má týden dovču, bude v pondělí, náš obvodní taky není, taky bude v pondělí a sestřička se chce krýt, takže když jsem jí řekla, že má týden horečky ( pátek měla, víkend nic a po,út, st,čt zas ano :00: )tak řekla, at jdeme pro jistotu na pohotovost...

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by blumchen

a to jako nemocná nemá zástup?Tomu se mi nechce věřit :( na pohotovosti se na tebe vyprdnou,tam žádný pořádný vyšetření neudělají :n: nemáte doktorku na obvodě,že by vás ta zítra vzala nějaká jiná?Jako čekat do pondělka bych si nečekala,teploty jsou docela vysoké,i když jen 2x denně,ale trvá to už déle... může to být klidně močová infekce a to bez vyšetření prostě nepoznáte :( nebo při nejhorším na tu pohotovost no,papírek do moči tam snad dají :///:

In reply to by lucininenka

Právě, že na pohotovosti je to rychlovka, udělají CRP, vyjde dobře a pošlou nás domů...zdržovat se s náma nebudou, s tím mám své zkušenosti...I když...kdybych byla urputná, udělají samozřejmě víc vyšetření než zmůže obvodní....

Právě že je jinak uplně dobrá, ted tu jančí, běhá, směje se.
Máme tu divné středisko, je tam ted jen sestra, dr bude v pondělí, jinak se tu doktoři střídaj jak na běžícím páse :00:

In reply to by blumchen

no když vám udělají aspoň CRP,tak je to ještě dobré :///: jinde to ani nedělají :///: hele asi bych počkala do pondělí teda :///: já osobně se znám,pohotovosti nesnáším,navíc,když je takhle v pohodě... na druhou stranu já jsem sestra,takže si kolikrát dovolím víc než ostatní :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka