polévka

19.02.2014

potřebuju poradit
ať vařij jak vařim pokaždé se mi zakalí kuřecí polévka a už fakt nevim čím to je :n: ale na druhý den je pokaždé kalná :?
nevíte čím to může být? studenou vodu do teplé nedávám, než ji dám do lednice tak ji nechám zchladit na pokojovku, ale nic čím by to mohlo být už mě nenapadá :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já také dávám k vývaru cibuli a to i ve slupce. Vařim velmi pomalu a hlídám, kdy se začne dělat pěna, tu sbírám. Snažím se aby polévka vařila ty 2 hodiny a fakt hodně pomalu. Z hovězího masa jí táhnu ještě o něco déle.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha :jawdrop: no tak to klobouk dolů :///: já taky přestala kupovat chleba,dělám si svůj z hrnce tak jednou za týden,nám to stačí :///: nebyl by recept na ten kváskový?Teda jestli není do pekárny :///:

já dávám rajský a nikdy jí zakalenou nemám :///: vařím v papińáku ;) jinak se mi stalo,že se mi tam rozvařili nudle,když jsem to rychle hodně ohřál a pak se mi to stalo,když jsem jí při ohřevu nechala hodně převařit,to pak byla kalná.proto pak už nepřevařuju,jen ohřívám maxc. do bodu varu :€s€:

Já jsem měla vždy zakalenou polévku,pokud jsem jí dělala narychlo - jako myslím na velký oheň.Od té doby vařím pomalu a nádhera :) .

Nevím jestli to má na to vliv, ale když jsem jí dělávala na hodně stupňů tak mi to vždycky udělala. Teď jí dělám pomalu a je to v pohodě a vařím jí ještě s oloupanou cibulí, ta ,,čistí" prý vývar :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka