Těhotná?

01.10.2013

Ahoj holky,
tak jsem tu po dlouhé době s prosbou o radu. Dlouho jsme s manželem plánovali miminko, ale nedařilo se, tak jsme to odsunuli na neurčito. Já se zaměřila na práci, protože jsem dostala lepší místo a nerada bych o něho přišla, ale bohužel mám strach, že jsem těhotná. Mám cca 5 dní před menstruací, ale často mě tlačí, až pobolívá v podbřišku a hlavně mi z prsou teče čirá tekutina s nádechem do bíla. Proto se obávám, zda na test není ještě zatím brzy :( Co si holky, myslíte?
Díky

In reply to by Niccollette

Já bych se nikam nehnala. Počkala bych v klidu na MS a pak by se vidělo. Asi bych si připadala jako blázen, kdybych ještě před MS hnala k doktorovi. Já jsem tam šla až 14 dní po tom, co jsem to nedostala a zjistila, že jsem těhotná. Na utz by určitě nic neviděl, leda z krve. Ale to mě nikdy nezjišťoval, tak nevím. Vždycky to vykoukával na utz.

ahojky mně taky teče teď poprvé mlezivo. dnes jsem 40DC a test negativní,tak jsem byla v caru a tam jsem dostala jen injekci na vyvolání,tak uvidíme co to bude..

Tak já bych si udělala test hned, řekla bych, že jsi určitě těhu. Protože mlezivo se spouští ve chvíli, kdy už máš v moči určitou hladinu HCG. Jestli nebude pozitivní teď, tak určitě za pár dní už jo. Jinak já jsem taky otěhotněla ve chvíli, kdy jsem si říkala, že by se mi to nejmíň hodilo a že už mi je fuk, jestli otěhotním. Nehlídala jsem vůbec nic, měla jsem strašnou honičku v práci (bylo období dovolených, takže jsem pracovala třeba za 4). No a teď jsem v 7. týdnu.

Já bych určitě těch 5 dní počkala. Je dost možné, že těhotná jsi. Předtím to sice nešlo, ale jak píšeš, zaměstnala jsi mozek něčím jiným - prací a to dost často ovlivní schopnost otěhotnět. Mě teda nic neteklo, ale taky jsem to poznala podle prsou. Lehce mě brněly. V prvním těhotenství bych si toho možná ani nevšimla, ale teď mi to nápadně připomínalo takové brnění, když se při kojení spustí mlíko. A to jsem si říkala: A? Tohle není obvyklé. Test jsem si dělala až asi den po vynechané MS.

Ahoj takhle jsem to měla taky z prsou mi teklo, a to jsem to zjistila večer zkusila jsem test a byl pozitivní :€s€: takže bych to být Tebou zkusila ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka