Píchání v podbřišku

13.02.2014

Holky, chtěla bych se zeptat, zda je v těhotenství běžné píchání v podbřišku. Jsem 13+3tt a když něco málo doma podělám, třeba umývám podlahu, vařím, tak si musím sednout nebo se natáhnout, pak to přejde. Někdy mi to dělá i jen tak normálně.Slyšela jsem že tohle bývá jelikož se roztahuje děloha, bolívají vás i záda (bederní páteř)? :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,já měla to a samé a musela jsem si vždycky sednout nebo lehnout a co mi dělalo problém,bylo i rychlé vstanutí nebo protažení v leže přitom mě taky bolelo v podbříšku tak jsem se vždycky pohlídala a protahovala se s krčenýma nohama :-))))a teď v 19tt jsem jeden den chvilinku chodila i v předklonu jak mě bolelo v podbříšku,ale na kontrole vždy ok tak ono to bude tím jak roste ,žádný strach :-) :€s€: užívej těhulkování :€O:

Já jsem taky 13+3 a mam to samý. Jsou to bolesti spíš podobný jako na ms a začne to třeba při delší procházce, při úklidu... Tak si taky musím vždycky na chvilku sednout nebo se zastavit a ono to přejde. Doktorka říkala, že to je normální, tak se tím neděsím :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka