Zaprané bílo-černé šaty:-( Rada nad zlato - máte někdo nějakou????

02.02.2014

Ahojte holky, :a: moc prosím o radu či Vaše zkušenosti. Koupila jsem si krásné bílo-černé šaty na ples. :s: Po koupi jsem si je malinko upravila na svou postavu (přešila ramínka a udělala drobné změny). Pak jsem si šaty chtěla vyprat - jen krátký program na 30°C, abych je měla pěkné čisťounké a voňavé.
Jenomže po vytažení z pračky jsem se zhrozila! :00: Bílá na šatech už nebyla bílá, ale zašedlá :r:
Nevíte někdo co by se s tím dalo dělat??? Vrátit je nemůžu, protože jsem je upravila, zkoušela jsem namočit do vody s jedlou sodou i prášek do pečiva, ale nic nezabralo :?
Bílá látka je v oblasti prsou, ramínka jsou černé a od prsou dolů jsou šaty celé černé. Nevím přesně, co je to za materiál, něco jako satén je černá barva a ta bílá je takový jemná látka - nějaký umělina, syntetika.
Nemáte prosím někdo nějakou radu? ;)

Skoda ze neni leto, slunicko hodne beli, ja dam v lete kdyz hodne prazi slunko obleceni bile se skvrnami a ty jsou za pul dne pryc. Leda zkusit pouzit nejakou lampu horske slunce, ale kde ji vzit ze? A zas ti muze vyblednout ta cerna

Pak jeste existuje Savo perex - je i na rucni prani ale to je problem kdyz je pulka satu cernA

Ahoj,napada me jedine koupit neco z drogerie na skvrny nebo pak cistirna,ale to asi zrejme neni,cas,ze?Tak snad na neco padnes v drogerii.pp

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka