Kdy veřejně oznámit těhotenství????

06.02.2014

HOLKY! Chtěla bych znát Váš názor :#o: kdy myslíte že je vhodné oznámit veřejně těhotenství. Myslím -v práci,široké rodině,sousedům na vesnici apd...
Né,že bych to vyhlašovala ampliónem :s: ale vím že stači když to řeknu dvěma lidem z těchto "skupin" a budou to vědět všechni :bulva:
Pracuji v mateřské školce, nevím kdy to říct dětem- už jsem týden na neschopence a diví se co se mnou je. Když jim to řeknu bude to vědět dalších 80 jejich rodičů. Máme rozvětvenou rodinu- tam to taky bude BOMBA :00: a bydlíme na malé dědince kde si každý vidí do talíře....

Mám totiž hroznou obavu,že se ještě něco pokazí :O a všichni si to o mě pak budou vykládat... Jenže už to asi dlouho neutajím, mám už malé bříško,ani rodiče to neví a moje mladší dcerka taky ne?taky bych už se hrozně ráda pochlubila :€O:
Tak proím o Váš názor :help: teď končím 12 tt a za týden mě čeká NT screanink,je mi 38 let.
Děkuju za příspěvky :a: :a:

:dance: no holky děkuju za rady a koukám že asi nejvíc se přikláníte po tom screaninku. To bude za tyden tak ještě vydržím. Sousedy vydržím určitě.... Spíš nevím co s tou školkou :? Děcka se ptají,rodiče taky a kolegyně jsou drbny tak to asi brzy rozkecaji- nebo už se stalo :s:
Zatím jsem řekla kolegyni ve třídě ať jim říká,že mám dovolenou. Ale budu se muset smířit s tím,že při takové práci jde moje soukromí stranou.
Tchánovce poprosím ať to v sobě před zbytkem rodiny ještě aspoň 14 dní udrží :h: .. Vím že budou moc šťastní tak to snad zvládnou :)

In reply to by nani77

No jasně :dance: snad bude vše ok. Jdeš i s manželem? Já asi ano,moc by chtěl drobka vidět. :h:
Když já už se asi do práce nevrátím :O ted jsem doma kvuli nevolnostem. Mam ve třídě 27 dětí a když se mě chce pořád blinkat tak to začalo být těžko zvladatelné.
No a až se to uklidní tak asi zase kvůli bříšku. Už teď mám problém než se všichni oblečou ven,nemůžu s nimi moc cvičit- nechci poskakovat,občas někoho zvednout apd.
V květnu si začnu vybírat dovolenou a pak už budou prazdniny :00:
Rozhodla jsem se že jim to řeknu v březnu- budou se radovat se mnou :///:

my jsme to řekli hned, mamce bych to nevydržela tajit a rodičům od přítele proto, že se u nich kouří, tak aby přede mnou nečadili. příště ale budu asi více tajnůstkařit :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky