Prosím moc o radu

23.01.2014

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu...za týden bude memu chlapakovi 6 mesicu a uz tak 3 mesice kojim v noci co hodku -hodku a pul..jsem uz uplne vyrizena..v 19:30-20:00 sam usne a ve 22hod.uz je zase vzhůru..zkousim mu dat nejdrive dudlik, pochovat, ale kdyz to nezabere, dam prso..někdy se napije, někdy poduda...myslím, ze ne vždy ma hlad a ze uz začíná byt na prsu závislácek...u starsiho jsem to měla stejne, ale ten zacal az v 1.roce a já v 16ti měsících raději odstavila, pac uz jsem to fyzicky nedávala..ted bych to nechtěla nechat zajít tak daleko..jen napisu, ze pres den spí dohromady tak cca 4hodiny..vstavame mezi 5-6 rano....holky, co byste dělaly na mem míste? Myslíte, ze mám ted od 6.mesice, kdy uz mimca nemusi jist v noci, pomalu posouvat kojeni? Dat třeba nejdrive ve 3? Nebo vubec? A mám dávat vodu z lahvičky? Jeste ji nemel, ale vím, ze z lahvičky umi, pil z ni me odstrikane mlicko!!! Děkuju za jakoukoliv radu, uz jsem se nevyspala v kuse 4 hodiny dele jak 5let (starší zacal spát celou noc az ve 3 letech a to uz jsem zase byla tehule)..diky diky j.

Ahoj, jsem zvedava, kdo co poradi,pac resim neco podobneho. Maly spal temer celou noc do 4 mesicu a ze dne na den se zacal budit tak po hodce a pul. Hlad nema,i kdyz bych ho vzdycky prilozila,tak by tahal jak o zivot,ale kdyz to neudelam (vzdycky to nedelam),tak ho uspim v naruci, jinak to nejde. To jak spi v noci nema vliv na to,jak spi pres den, to uz jsme taky zkouseli. Presne toto a i presne ve stejnou dobu delala dcerka,po 8 mes. se to trosku uklidnilo a nebudila se tak casto,ale spat celou noc zacla az jsem ji v roce uplne odstavila. Uz ted je ze me chodici troska. Malej je jinak zlaticko a pohodar,ale tim,ze kojim a nespim,mam uz o 16 kg mene nez pred tehu :00: Nejsem zvykla spat 10hod,ale tech 5 v kuse mi fakt chybi.

a kdo ti řekl, že mimina od 6.měsíce v noci nemusí jíst?? :? šmankote! napiš Kytiii, ta je na rady ohledně kojení machr

In reply to by Peťule..

Jist ano, ale ne dudat co hodinu :? My to meli podobne, ja postupovala systematicky, napsala jsem si casy, kdy se budi a postupne nedala prso v deset, treba tri noci po sobe, ctvrtou noc tu desatou pretahla a dostala az v jedenact, takhle zas tyden, pak zrusit jedenactou a natahnout to do jedny. Nakonec jsem ji nechala jen tu jednu hodinu a zvykla si. Na nekoho je to moc zdlouhavy, ale ja nejsem priznivcem radikalnich reseni. A cerpala jsem z knizky Kazde dite uze dobre spat, byla jsem uplne vyrizena uz :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka