ahojte

06.05.2008

dneska si jen fňuknu. Včera si měl jít Marek pro ten rodný list. Byl tam, dostal dokonce pár svých věcí..... Prima, že?? ALE byl tam jen táta od bývalky. Bývalka s rodným listem někde v pr.... Včera neměla čas a RL si nechala u sebe. Chce Marka vidět a chce s ním mluvit a takhle má jistotu, že zase přijde. Tak tam půjde dneska zase. Už mě ani nezajímá, co to je za debilní hru. Ale víte co přinesl? Fotky. Tak jsem konečně viděla jeho malou aspoň na fotkách. A víte co ještě? Jeho svatební fotky. to je dobrý co? Místo rodnýho listu, aby se jeho syn jmenoval po něm, jsem dostala jeho svatební fotky. PARÁDA!!!!! Že?
Ale povím vám, jak jsem se to dozvěděla, myslela jsem že do rána porodím. To co přišlo, byly bolesti jak krááááávaaaa!!!!!!! A tak začnu prát výbavičku, zítra koupím věci do porodice a jinak už je mi všechno úúúúúúúúúúúúplně jedno. :r: :r:

jezis bozi to je krava to se nevidi ta je primitivni ta je zrala na to aby ji nekdo majznul poradne po palici :jawdrop:

Boži,to je teda na hovno :n: ,no mysli na Marečka malého a na velkého se teď vykašli,fakt mysli jen na sebe,máš to těžké,to ti teda nezávidím,držím pěsti,ať to dobře dopadne. :one: Je to husa ta jeho bejvalka,nevím,co si tím chce dokázat :pig:

No to si teda pospěš...aby ti to pak nepřipravovaly holky :-) Boží fdrž se...ono se to vstřebá, až budete mít mimí u sebe, což podle všeho asi bude co nevidět....držím palečky :-)

Božo hlavně klid kůli malému takovýhla lidi tě přeci nerozhází víš že ten uzlíček v tobě potřebuje ještě dozrát tak klid a pohodu tohle už neřeš ju.

In reply to by sisina

Soni, mě už je to fakt jedno. už o víkendu jsem Márovi říkala, že jsem pitomá, že jsem něco takovýho chtěla. Že jsou lidi, kteří to vyřídí rádi a jsou lidi, pro který je to aspoň samozřejmý. Abych pravdu řekla, nečekala jsem žádný velký úspěch. Ale stejně je mi to strašně líto.

In reply to by Boža

Boži já vím líto ti to bude a zvlášť teď když jsi víc vnímavá ale to víš bejvalka se jen tak nevzdá třeba tě mára překvapí a ještě to zvládne ale neupínej se na to. měl si raději zajet k rodičům než si to nechávat posílat třebas ho to taky mrzí jen ti to nechce dát najevo aby tě ještě víc nerozhodil tak hlavně klid mi jsme tu s tebou :one:

In reply to by sisina

Soni, ještě že vás mám. Ono ho to asi fakt mrzí. Měl mraky času, aby si pro to dojel, nebo aby si nechal vystavit duplikát. Jenže na všechno měl zkrátka pořád dost času. A já to jeho " příští týden", nebo " zítra" už zkrátka nemůžu ani slyšet. Doma je to takhle a kdokoli cizí jen hekne, tak lítá

In reply to by Boža

klid to je chlap tak je to normální ten můj má taky mraky času na všechno když jsem se balila minulý týden do porodnice tak se divyl proč tak brzo je ještě čas to víš mají jiné myšlení ;) vtomhle je už nepředěláme :n: :n: :n:

Božo hlavně klid kůli malému takovýhla lidi tě přeci nerozhází víš že ten uzlíček v tobě potřebuje ještě dozrát tak klid a pohodu tohle už neřeš ju.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky