Dneska naposledy 2v1

06.05.2008

Krasne ranecko kocandy jak pak jste se vyspinkaly?No ja krasne :one: Tak dneska se tu hlasim naposledy v celku :s: zitra touhle dobou uz budu v porodnici a budu cekat nez mi daji vyvolavacku.A pak uz konecne budu mit taky toho svyho :cc): u sebe je jak ja se uz nemuzu dockat :||): :qu: A co mate na dnesek v planu?Ja budu tady s vama a zaroven i odpocivat a nabirat sily na zitrek.

Ahoj, budeme moc na zítřek držet palečky - hlavně ať je to rychle za tebou a ať jste s miminkem oba v pořádku.... Hneď dej pak vědět. :||): :one:

Blodýnko, tak ať Ti to dobře dopadne a je to hlavně co nejrychleji a miminko zdravoučké :w: To čekání musí být hrozné viď?No ale ještě není konec dne...tak snad třeba :?

In reply to by PETRUSE333

Petruse moc ti dekuji.No nejhorsi cekani bylo kdyz jsem mela pred terminem a moc jsme si prali aby se :e): narodil na tatinkovi narozeniny.Ale tedka tech 9dni po terminu mi uz ani to cekani neprislo.Uz jsem se nejak smirila s tim ze to bude dyl a vubec na to nemyslim.No uvidime jestli dneska a nebo vazne az zitra ale uz 100% :s:

jé tak to je super, to uteče už jako voda a budeš chovat a kojit mimiška :one: . Dneska pořádně naber síly, protože když jsi unavená, jde to hůř (vím o čem mluvím). Ty jsi ale šikulka tak to zítra krásně zvládneš. Přeji pohodový porod a zdravé a spokojené miminko :e): .

In reply to by blondyna

Taky jsem přenášela a už jsem měla termín na vyvolání, ale nakonec jsem to zvládla v termínu, i když myslím, že vyvolávačka by byla lepší (viz. můj porod v blogu).
Moc budu na Tebe zítra myslet.
A ty víš co to bude nebo to je překvápko. My jsme se nechali překvapit, skoro všichni říkali že to bude kluk a ona to holčička (jen dědečkové a já se strefili) :s: .

In reply to by Renča81

my to mame taky jako prekvapeni.Ale kazdej rika neco jinyho zensky v praci ze to bude holka a ten zbytek tak pul na pul.My by jsme si prali chlapecka ale pak budeme radi ze to je zdravoucky a co to je nam bude jedno.Mrknu na to jaky jsi mela porod.A moc dekuji ze na me budes myslet ;)

ahoj blondynko tak koukej dneska nacerpat hodne sily a zitra na tebe budeme vsichni moc moc myslet drzime ti pesticky :a:

Tak to už se musíš moc těšit,co? To znám,taky jsem čekala na vyvolání a nemohla jsem se dočkat. Ale stejně se mi před dveřma na sál rozklepaly kolena. :s:

In reply to by blondyna

Takže překvapení,to je super! Už se těším,až nám semdáš vědět,co máte. No,hlavně fakt odpočívej,jak píšou ostatní. Já tomu moc nedala,pak jsem musela jet nečekaně dřív do porodnice a bylo to na mě znát ta únava. Ale to se dá i tak zvládnout. Každopádně na tebe budu moc a moc myslet!!!

ahojky Blondy,
tak to ti zítra budu držet pěstičky, ať to máš rychle za sebou a je vše v pořádku :w: :w: :w: :w: :w:
:one: :one: :one: :one: :one:
:a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by blondyna

jojo, předběhly, no a jak to zvládám? připadá mi, že nedělám nic jiného než že kojím a přikrmuji, malá je ďáblice, ale všichni mi říkají, že se to upraví, tak jsem zvědavá
hodně jsem šly s váhou dolů v porodnici, takže se snažím krmit, krmit, krmit, něco málo jsme už nabraly, ale ještě nemáme porodní váhu :a:

Moc tu dneska neseĎ, radši celý den prospi a naber síly! Držím palečky, ať všechno dobře dopadne, jste oba zdraví a šťastní! Měj se fajn!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka