holky chtěla bych se zeptata

05.05.2008

Holky prosímvás poradte.Kamaradka má pětiletého syna a ted je v 10tt. a je na pracáku.Jak to bude mít s manterskou a rodičákem?Je v tom nějaký rozdíl od pracujících?

holky, neblázněte - vy chcete mateřskou??? To by pak nezbyly peníze v rozpočtu na ty chudinky, co nemohou již 15 let najít práci - celé rodiny!!!!!! Co pak dostanou desítky tisíc na sociálkách měsíčně. Fuj!!!!!

psala jsem ti ted. Muzu ti to ríct presne. Já jsem na pracáku,mám 4-letého syna,nemám nárok na materskou,az porodím,musím si jít zazádat o rodicovský príspevek a vybrat si nemuzu,musím jít na 4 roky! bordel,co? já pocítala,ze dostanu penízky uz v srpnu a ono nic. Jak si mají maminky neco nakoupit predem na mimi,kdyz jsou na pracáku,to nevím. Jeste ze mám manzela,který vydelává...

Já si myslím, že do porodu nebude dostávat mateřskou, že najede přímo na rodičák. Nepracující a studentky nemají nárok na mateřskou :00:

In reply to by janka.82

Já mám dojem,že jo.Už se tady o tom holky bavily.Ona by měla mít asi těch 7600 těch 21měsíců a pak těch 3800 pač by měla bít asi na 4roky na rodičáku,ale fakt nevím jak to je uvidím zda někdo ještě poradí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky