Lázně a sourozenec

06.01.2014

Holky nevíte, jak je to s lázněmi, když jedno dítě má na ně nárok a sourozenec je zdravý?
Syn 4 roky astma a dcerka 15m zdravá, jen navštěvujeme neurologii kvůli migréně.
Nevíte jak je to, jestli by se dal nějak napsat poukaz na dcerku, nebo by si platila plnej pobyt.Asi záleží na dr. jestli je ochotna si něco vymyslet do žádosti o lázně?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Byla jsem loni v říjnu v Kynžvartu a byly tam dvě maminky s více dětmi. Starší (nemocné) chodilo na procedury a maminka s mladším ho doprovázely. Plně hrazené pojišťovnou to mělo nemocné dítě a doprovod a mladší dítě platilo pouze přistýlku a dětskou stravu.
Když byl třeba bazén a sauna,hlídali jsme mladšího sourozence mamince,aby si mohla užít tuto aktivitu se starším :a:

kamarádka byla v Kynžvartu s oběma (5 let a 2 roky) a měla to bez problémů,jedno zdravé (mladší),druhé s problémem a byl tam s nimi sama,sama na pokoji,moc si to chválila ;) doktork mladší nic nevymýšlela ;)

minuý rok jsem taky řešila lázně.Dcera (astma,atop.ekzzém)Syn měl tehdy 4 měsíce (relativně zdravý,kromně toho,že prodělal ve 3 měs. bronchitidu.Psala jsem tehdy do Luhačovic,jestli bych ho mohla vzít sebou (k vůli kojení apod...) a z lázní mi odepsali,že bych ho mohla vzít,ale musel by mít sebou svůj doprovod ://: což nepřicházelo v úvahu,protože ten doprovod by si musel platit všechno sám, tzn. ubytování,stravu apod...Před týdnem jsem psala do Klimkovic (kde léčí atopák) a tam by mi syna povolili vzít sebou.Musela bych ho logicky brát sebou na dceřiny procedury a zaplatila bych mu jen přistýlku na pokoji a stravu (pokud bych mu chtěla dávat jejich)Snad jsem to popsala alespoň trochu srozumitelně.Ideální je domluvit se přímo s lázněma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka