Rada, těhotenská rýma a předporodní kurz

05.01.2014

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Mám teď s malým za dva dny ukončený 19.týden. Ale dost mě trápí těhotenská rýma, myslím si, že to teda ona je, protože nikdo okolo mě ji nemá a já se teď ven ani nedostanu, protože mam zase ty moje nevolnosti, které mi bohužel přetrvávají přes celé dny. :00: :00: jsem z toho už docela na hlavu, zvracim a ještě nemůžu ani dýchat, teď jak pořád i pšíkám a smrkám začalo mě včera bolet i břicho, jako namožený. Pomohli Vám normální kapky do nosu na rýmu? Nebo to prostě musim nějak zase přečkat? Používala jsem tu slanou vodu Quix, nebo jak se to píše, ale žádná sláva. A ještě jeden dotaz ohledně předporodního kurzu, jelikož se pořád cítím na nic, vůbec nevim, kdy na ten kurz jít. Já vím, mam čas ještě, budu v půlce. Ale nedávno jsem se bavila se známou a ta byla v šoku, že ještě nikam nechodim na kurz nebo cvičit. :00: :? Tak já nevím, bohužel jestli mi bude takhle ještě hůř jak mi je teď, tak bych to snad ani nedala někam dojet, natož někoho poslouchat co mi kdo říká... Kdy jste začali chodit vy? Doufám, že druhá půlka těhu uteče a bude mi třeba trošičku lépe. Závidím těm co mají těhu tak nějak v klidu, že nesedí hodiny nad wc :r: na malého se velice těším, to ano :h: ale od začátku si tento stav neužívám v tom dobrém slova smyslu. :r: Mějte se krásně a opatrujte se :a: :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,já ji mám asi taky a to jsem teprve ve 14tt ,teď čtu váš článek a mám přesně to co tady píšete,ucpaný nos ,nedá se vysmrkat ,pomáhá jedině čerstvý vzduch tam se mi dýchá nejlíp a jak se doma začne topit hned otvírat okna a ráno taky takže vlastně celý den mám otevřený okno,myslela jsem si že to bude z nachlazení protože jsem o víkendu ležela v zábalech a snažila se vypotit ,tak jsem si koupila Pinosol kapky do nosu ty mohou těhotné a kojící ženy,ale koukám,že asi nepomůžou no uvidíme zda je to ona rýma těhotenská nebo ne .Já totiž ani neměla tuchy že je přímo nějaká těhotenská rýma :-)))Opatrujte se a hezký den :a:

In reply to by petraV

Ahojky Peťo, no já jsem o těhotenské rýmě, taky vůbec neslyšela až teď. Že prý je to jak otékají ty sliznice teď v těhu. Dneska teda fakt ale od noci do teď smrkám snad každý tři minuty, hrůza. Člověk se úplně cítí nechutně, samej kapesník okolo mě. Ble. Asi nic jinýho nám nezbyde než asi čekat a vydržet. I když obvodní mi teď říkala, že to může být tou nezimou venku, jak není sníh ani mráz, že to může být už počáteční alergie. Měla jsem tohle před dvěma roky, to taky nějak nebyl dlouho sníh a já dostala hroznou rýmu a kašel, tak mi dali prášky na alergii a to dýchadlo na záchvaty kašle. Že bych mohla mít astma. Taky se drž, snad nás to tedy brzy přejde. :€s€: :one:

Ahojky,ja mela taky furt ucpanej nos,poradili mi na netu hodne vetrat a netopit,hlavne na noc.od ty doby je prryc.byla jsem ted na vikend u nasich,meli v byte vedro a nos byl zas ucpanej..tak zkus kdyz tak hodne vetrat.at je ti brzo lip :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky