Kaše a cukr????

22.12.2013

Holky jaké kaše na noc dáváte svým kojencům? Četla jsem, že do roka by se neměl dětem podávat cukr a stalo se mi to, že manžel chtěl malému dopřát a koupil mu bananovou kaši no a v té byl cukr. Přitom ta kaše je od ukončeného 4.měsíce. Tak by mě zajímalo, jestli to nějak řešíte a kupujete jen obyčejný kaše bez příchutí a nebo to neřešíte?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no asi moc ne spíš je to o genetice nez o cukru ne? jinak by uz taky měůa dávno kazy tzak jako její vrstevníci ale nemá ani jeden a to slakdé jí denně...a já měla první kaz taky az na strední škole a jedla jsem denně sladký :-)

taky nřešíme malý miluje banánovou a vanilkovou a vzhledem k tomu že mi nechce pít čaj řekla mi dr přisladit fruktozou :-) tak sladíme ;)

Dávali jsme nutrilon kaši bez příchuti nebo jen hami krupicovou také bez příchuti, a c ose týče přesnídávek, tak jsme dělali pouze vlastní bez přidaných cukrů.

já jsem se teda nikdy nedívala co obsahují,řešila jsem jen ten měsíc ,nicméně jsem nikdy nekupovala kaše s příchutí,přijdou mi hnusný :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky