Jadérka??????????????,

17.12.2013

Ahoj holky, chci se zeptat, máte některá doma mimčo, co ještě v půli roce nemá jadérka u kyčlí? A nebo mamči co jste to s miminky tak měli, bylo pak vše v poho a jadérka dorostly? A dá se jim nějak pomoci, aby se tam udělali?
Náš malý má postavení Ia už od narození, takže pohoda, ale jadérka nikde :00: :00: :00: :00: :00: , tak zjišťuji informace, než začnu plašit :s: :s: :s: :s:
Děkuji moc za každou odpověď :a: :a: :a: :a:

Holky děkuji moc za komentáře :h: :h: :h: :h:
Je fajn být na MT, hned jsem klidnější. Nebudu tedy plašit a počkám si do roka, ale když já čekám tak nerada :s: :s: :s: :s: :a: :a: :a: :a:

jo v půl roce neměl a v devíti měsících už měl ;) znám několik dětí,co neměli jadérka ještě v roce,takže klid,oni se dotvoří ;) starší je měl taky od tří měsíců,tenhle se s kyčlema babral :s: :s:

Buď v klidu, jadérka mohou být klidně až v 10 měsících. Nevadí to ničemu, že ještě nejsou a nijak tomu nepomůžeš...

Holky neměly jadérka dost dlouho. Malý je měl dříve. Jenom jsem dávala Vigantol 2 kapky. Nic víc.

Ahoj, pokud si dobře vzpomínám, tak syn je měl až na kontrole v roce :D Do té doby ani ťuk. Cca od půl roku měl nařízeno o jednu kapičku Vigantolu navíc a hlavně nesměl moc chodit...Ono i docela dlouho trvalo, než mu zcela zarostla fontanela...Teď mu budou 4 roky a chodí úplně normálně a nemá žádné problémy, takže můžeš být v klidu ;) :a:

Ivettta

ahoj, my jsme byly na poslední kontrole kyčlí až v sedmi měsících a teprve tam už jadérka měla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka