darek pro sousedy

17.12.2013

Ahoj holky,
prosim poradte mi. Potrebovala bych koupit darek pro sousedy. Je nas pet paru,pro kazdeho nejakou drobnost max. Za 50kc. Kdyby vas mapadlo neco originalniho,co se moc nedava bude to super. Diky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě napada pěkna vanoční svíčka,čaj a nebo jsem jednou dostala maličký celofanový sáček se sušenými hříbky-se slovy -na vánočního Kubu :///:

já jsem jednou dostala takový ten lehtač na hlavu, vypadá to jako květ, projede ti to vlasy a na celém těle husina, viděla jsem to na tržnici a stojí to kolem 30 ti, je to k nezaplacení :-))), ale jak píšou holky dole, tak ty mlsavé dárečky jsou taky moc fajn. nebo si udělejte srandu a kupte si takové ty srandovní uši. Ať máš šťastnou ruku při výběru.

Ahoj, udělej si domácí vaječný koňak, rozlij do půllitrových nebo sedmičkových sklinek třeba od rumů a máš to. Za 50 Kč se dás nad koupit jen blbost, pokud teda něco nevyrobíš.

Ahoj, já ráda dávám mužovým dvěma sestrám jedlé dárky, není to zpravidla neúnosně drahé a rozhodně je to originální. Ale teda nemyslím čokoládu nebo klobásu, nýbrž třeba nějaké směsi na na pečení vlastnoručně namíchané i s receptem.
Nějaké příklady jsou tady: http://www.apetitonline.cz/tipy-triky/3440-6-nej-napadu-na-jedly-darek…

Zrovna včera jsem kupovala ingredience na ten krém z modrého sýra, nevím, stálo to asi 150 korun a počítám, že minimálně na ty tři skleničky to vyjde (ještě jsem se do toho nepustila). Každopádně se to dá rozdělit podle potřeby na větší či menší porce :)

A předloni jsem zase dávala tu směs na muffiny, nevím, na kolik to vyšlo, ale vím, že to překvapilo a potěšilo ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka