Holení

17.12.2013

Ahoj holky, mám takoví "divný" dotaz, ale tak jsme tu jen holky tak proč né :s: Jak řešíte holení, když přes pupek nejde vidět? Já jsem si ještě asi před týdnem viděla, ale včera jsem zjistila, že přes pupendo už nejde nic vidět, a chodit k dr neoholená, a k porodu jít taky, to vážně né ! Tak jak to řešíte vy :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky jsem holil partnerku já a to jsem ji holil poprvé až právě v 7měsíci těhu takže nacvičené to nebylo a taky se jí to líbilo a kdo říká že to může skončit jen holení :#o: že :s:

Děkuji děvčata :) Zkusím hmatem, i zrcátko, asi to nebude uplně pečliví, ale kašlu na to :s: 8tt přes termínem, na to nemám moc náladu být uplně pečlivá :///:

Ahoj! Já ten devátý měsíc předváděla v koupelně šílený kreace :s: Používala jsem zrcátko, nebo se holila po hmatu a nebo si dávala nohy pomalu za krk, každopádně být tam někde skrytá kamera... :s: :s: :s:

In reply to by Mambo003

No fakt a je to docela příjemný :///: . My se vlastně holíme navzájem. Z pořezání bych strach neměla, klidně mu svůj styl můžeš ukázat a napoprvé ho vést :). Natáhněte na postel igelit, přes to ručník, vodu do lavorku, holící pěnu, nebo to co používáš a je to. V těhu, je to tak bezpečnější, jinak se to dá zvládnout i ve vaně :)

Ahoj, já to řešila většinou po hmatu a po paměti a zbytek jsem zkoukla zrcátkem a doholila. A hlavně jsem se tedy vždy holila na bobku, i před porodem, to mně šlo nejlépe :a:

Ahoj, zatim po hmatu ;) VE stoje a mám vždy jednu nohu na vaně. Takhle mi to zatím jde, ale pak budu muset říct příteli :s: ale už jsem 26.tt a je to už horší mám břuch jak kdybych měla za měsíc rodit :s: takže pomoc pqk ráda uvítám. . :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky