Monitor dechu

12.12.2013

Ahoj holky, která z Vás má a používá monitor dechu, který se dává miminku na plenku pod oblečení? Jak jste spokojené? Děkuji :).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky děkuju moc :€s€: , pomohly jste, monitorek pořídíme... tedy babička jak jsem psala níže :) . Ještě jednou děkuju :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

In reply to by Savings

Snuza Hero spustí vibrace pro mimi, když zaznamená asi 20 sekund bez dechu. Snuza Go ne. Teď když je mimi ve fucaku a xx vrstvách oblečení by to byl problém to slyšet, takže když nechám spát malou v předsíni, nechám si zotvírané dveře a ztiším vše (tv, sourozence). další možnost je dát k mimču pro snímání případnýho poplachu ještě chůvičku, která ti ten zvuk převede kam potřebuješ. Jinak jak píšou dole, v kočárku i jedoucím autě se všechno houpe a ten hrot monitoru tam může být stlačován jen tím houpáním. Takže v tý chvíli bych tomu moc nevěřila. Je to spíš o dospání v kočárku, autosedačce, když se nejede. Ale to už by se musel člověk zbláznit, kdyby to tak bral. Ono když se s mimčem všechno houpe, tak i kdyby mělo dojít k nějaký náhlý příhodě, tak ho ten pohyb zase probudí, si myslím. Máš super babičku, u nás je to bohužel naopak, já už s nikým o ničem nediskutuju, nezajímají mě názory jak to bylo před 30ti lety a jak ony všechno super zvládaly.

In reply to by valkíra

Aha , děkuju za radu, to fakt radši ten s vibracema :). Ono babičce (mojí mámě :), tchýni nemám, rodina ji jaksi odstřihla, nemluví se o ní, tak asi to je dobře), jde o to, že když si sedne s kočárkem v parku a čte si, tak mimi furt kontroluje. Při jízdě na mimčo vidí, tak je to prý jiné ;) . Chce to pořídit tak bránit jí v tom nebudu :) . Jinak ty debaty jek jsem nemožná matka, protože moje mimi pláče, jsem si užila s mou pratetou. Její děti nikdy neplakaly, milovaly koupání a neměly prdíky. Prý co s tím klukem dělám, že pláče i při převlíkání.... malý je lednový, tak ho to nabalování nebavilo jako většinu miminek, ale to ona nebrala, protože její děti nikdy neplakaly :s: :s: No co bych chtěla po skoro sedmdesátileté paní, že, skleroza jako prase :s: :s: Chtěli jsme jí pomoct, když zemřel prastrýc, aby nebyla na velký nájem ve velkém bytě sama. Sama nás o to poprosila, protože věděla, že se chceme stěhovat. Vše bylo super, ale jak se malý narodil, tak to začalo.... nedala si říct, tak jsme se přestěhovali do svého a bylo to :) .

Tak ja na prvniho mela nanny, po dvou mesicich snad kazdodennich plannych poplachu jsem koupila respisense a nanny vyhodila. Respi delalo poplachy obcas, jak je procurana plina, odchlipne se a respi ma tu snimaci plochu strasne necitlivou, navic 3x se nam ta cast, kterou zasouvas za plonku urvala, jak se vic hybal. U druheho syna jsem koupila snuza halo, pouzivali jsme 7mesicu, bez poplachu, bez problemu, vse naprosto ok, baterka vydrzela celou dobu jedna. Cekame treti mimi a nastesti jsem byla lina ji dat do inzeratu, tak mi to zustalo. Snuzu budu rada pouzivat dal a nic jineho bych nechtela. Ta jistota, kdyz dite dospava v kocarku na dvore, nebo kdekoliv jinde mimo postylku... i babicky si to vychvalovali, obsluhu v poho zvladali :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky