prosím co vařit k obědu?? :-)

10.12.2013

omlouvám se nepatří to sem,ale co vařit k obědu??? já už nevím :00: díky :a:

my řád dokola točíme rajskou s rýží a sýrovou omáčku se špagetami, polívek jsme měli v repertoáru více, ale děti se neustále dožadují masového vývaru se zeleninou a domácími nudlemi. O víkendu jsem dělala lasagne.

Také kolikrát už opravdu nevím, ale mám takovou pomůcku, vždy koupím nějakou zeleninu typu(porek, kapusta květák, brokolice) z části udělám polévku a ze zbytku, kuřecí na porku, dušená kapusta vepř(my máme jehněčí). maso brambor, nebo květákové placičky, zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem. výborné je třeba pečené kuře s kořenovou zeleninou(mrkev celer cibule na kostičky a houby) potom se ta šťáva smíchá s těstovinami, nebo coucousem a ňam,hodně dělám krémové polévky včetně dýňové a mrkvové. potom coucous, buď s masem, nebo jen zeleninový, nebo houbový. Zeleninové placičky na způsob bramboráku, jen brambor je tam jen málo a zbytek květák, dýně,cuketa, nebo kapusta zahustím ovesnými vločkami a fakt výborné. Dnes mám kuřecí prsa, dušená s baby karotkou a brambor:-))

In reply to by petra.nn

jo,zeleninové placičky jsou fakt bomba :one: máme rádi brokolicové,květákové,cuketové mě moc překvapily-tam teda přidávám sýr,aby to mělo chuť.Jen je to jídlo spíš na léto,teď leze zelenin nhoru a za pár týdnů už bude květák nebo brokolice dražší než maso pomalu :( my děláme taky zapečenou brokolici nebo květák s vajíčkem v troubě,tak super ;)

In reply to by lucininenka

Já mám dýně ze zahrádky i těmi to bylo dobré a také jsem přidala sýr a ňamka, já když zapékám brokolici, tak dám cibulku těstoviny brokolice a zaliji vajíčko, mléko a sýr a přidám hodně česneku:-)) teď se snažím kupovat co nejvíce zeleniny, potom už se to nedá ani jíst, leda mražená a to se potom prodraží:-(

V sobotu jsem vařila auflauf, weglauf (brambory, mleté maso, .....zapečené)
V neděli řízky.
Včera filé v bešamelové omáčce.
Dnes špenát vajíčko.
Zítra asi kuřecí plátky na pórku.
Pak někdy brzy žemlovka, nahromadily se mi rohlíky a ve sklepě máme ještě hodně jablek.

dneska dělám pizzu,zítra špagety carbonara,včera byli těstoviny s nivou (byli jsme na nákupech),o víkendu byla zelňačka a krůtí stehnu s knedlíkem-jeden den špenát,druhý den kapusta ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka