nemoci, nemoci

06.12.2013

Ty jó, proč ty děti vždycky musejí mít teploty na víkend??? Děti mají kašel, Eli měla navíc v neděli horečku a furt si stěžuje na bolest břicha. Pak celý týden bez horeček. V úterý dělali Eli sedimentaci a brali krev. Sedimentace zvýšená, ale krev v poho (ale u nás v nemocnici nevím, jestli se tomu dá věřit - už asi 2x nebo 3x mi tam vyšly blbosti...). Dnes jsme byli na kontrole, Dr. říká, že hlavně že nemá horečku. Večer horečka! Jsem zvědavá, co z toho vyleze! Ta příroda mě s těmi nemocemi tak štve!!!! :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě taky, to je buď starší nemocnej, a musim trčet doma i s mimčem, který doma spí max 30 min. Bez procházky, bez x-hodinovýho spánku, věčný rušení tím starším. Pak to chytne mimčo, pak táta, fakt super. Já jediná nevím jakžto - ale odolávám, hlavu jak pátrací balon, abych všem nadělila sirupy a masti správně dle rozpisu. A když to poleví a jdeme ven, starší začne lítat, naloká se studenýho vzduchu a je to nanovo. Už měl oboustrannej zápal plic, takže jsem pořád ve střehu, a mimčo nemá ještě ani druhou hexu, takže zatím je bez imunity a jsem taky ve střehu. To si pískám, že já jsem ok, a nechápu. Příroda mi v době kojení nadělila úžasnou imunitu.

In reply to by valkíra

ONO TO BUDE SPÍŠ TÍM, ŽE PROSTĚ MUSÍŠ...AŽ BUDE KLÍDEK, TAK SE TO PROVALÍ A LEHNEŠ :s: :s: :s: MY VYPADÁME VŽDYCKY DOBŘE DO TÉ DOBY, NEŽ ZAČNE BÝT VENKU ZIMA A ZAČNEME TOPIT. PAK TO JEDE. ČÍM VÍC JSME DOMA, TÍM MI TO PŘIJDE HORŠÍ. PODEZÍRÁM, ŽE JE TO HLAVNĚ TÍM SMRADEM, CO NÁM JDE STOUPAČKAMI OD SOUSEDŮ. OD TÉ DOBY, CO SE NASTĚHOVALI, JSME FURT NA HROMÁDCE.JSEM Z TOHO NEŠŤASTNÁ. DOMA KOUŘEJ, JSOU TO BORDELÁŘI. PŘÍJDU DOMŮ A NESKUTEČNEJ SMRAD. TAK CELEJ DEN VĚTRÁM, ALE V ZIMĚ TO JDE HŮŘ. UTEMOVALI JSME STOUPAČKY, JAK TO ŠLO, ALE STEJNĚ TO JE TU POŘÁD. TEN SMRAD SI CESTU NAJDE. POTŘEBOVALI BYCHOM PRYČ, ALE PRACHY NA TO NEJSOU...TEĎ SE MI OD DĚTÍ JEŠTĚ DO PRÁCE NECHCE - MLADŠÍMU JSOU DVA ROKY. MODLÍM SE, ABYCH PAK NAŠLA DOBROU PRÁCI A MOHLI SI VZÍT HYPOTÉKU A JÍT DO SVÉHO... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka