Pindík :/

05.12.2013

Ahoj maminky,
potřebovala bych poradit.Náš malý 3,5 roku,má pořád problémy s pindíkem.Napřed mu opuchal a vytíkal mu z předkožky hnis,to už jsme vyřešily,ale teď nám nejde úplně stáhnout předkožka,když se podívám tak tam má jen malou dírku kolem čůrací dírky a jiank jak kdyby takovou blanku,která nám brání kůžičku přetáhnout,U doktorky sem byla a řekla nám že je to v pořádku,že s tím nemáme nic dělat a že mu to při preventivkách přetáhne,alemě se to moc nezdá v pořádku.Měla ste s tím taky některá problém?Děkuji za každou radu :a:

ahojky :)
tak ze své zkušenosti ti můžu říct,že bych kůžičku řešila hned.synovi stahuji od roku a už nám dr.kůžičku 3x strhávala,aby se nám to nechytalo,ještě nás čeká jedno drsný stáhnutí a snad budeme mít klid.
pokud můžeš řekni dr,ať to řeší ihned,čím jsou starší,tím hůř to snáší.
švagrové dr.taky říkala,že to nic a nakonec v pěti letech musel na oříznutí,což si myslím,že je zbytečná narkóza a stres pro chlapce.
držím palce ať Vám to dobře dopadne papa :a:

In reply to by Aprikose

No na obřízku právě nechci aby šel :( my sme taky stahovali,ale pak měl i zánět a vůbec si na něj nenechal sáhnout,já su jak kostitřeas a on má sílu jak velký chlap,tak jsem to párkrát nestáhla a už to bylo :( moc díky :one:

In reply to by Aprikose

Myslím si, že jedna malá krátká narkóza, nebo šetrnější analgosedace je mnohem lepší než násilné strhávání a dokonce 4x??? :? Mému synovci to doktor udělal 2x a pak stejně musel na operaci, protože mu poškodil uzdičku a museli mu udělat miniplastiku či co.

ve 3,5letech sem byla poslana s malym na urologiu,mel casto zanet predkozky takze urolog mu to stahnul.No poradne mu to vycistil,byl to hnus co tam toho mel :? Stahujem ted poctive,po koupani namazu detskym olejickem.Po pul roce sme sli na kontrolu a zas mu to trochu povolil,t mi ho bylo moc lito jak tam chudacek rval :00: za 4 mes nas ceka dalsi kontrola ta uz doufam ze nas necha na pokoji.

In reply to by Deina

No právě David tím taky trpěl,vždycky tak lžíce hnisu,zkusím jí říct at mě pošle na urologii,každopádně děkuji :one:

Malý měl taky zánět předkožkového vaku, Mudr. propláchl borovou vodou, a mazala jsem mu to Framykoinem. Za tři dny to bylo v pohodě :) . Předkožku taky úplně nepřetáhnu, taky tam má takovou blanku, Mudr. mi říkal, že je čas do pěti let. Ale znáš to, co doktor, to názor. Buď v klidu :€s€: :a:

vzala jsem ho normálně na urologii a tam mi napsal framykoin a druhý den bylo vše jak má :one: namazala bych ho pokud máš framykoinem,samozřejmě ne dovnitř,ale okolo a pokud ne,tak urologie,držím palečky :one:

Nemáme problém, naštěstí, od 4 měsíců přetahujeme, jde to úplně samo. A už si to dělá ve sprše i sám. No, ale když mu to chce Mudr jen přetáhnout tak to asi nebude tak zlé. Neboj. Moje známá měla dítě na zákroku v nemocnici, a od začátku to hrozí všem jejím klukům...takže to tvoje bude jen malý problém. Možná bych zkusila v horké vodě, zda si malý vůbec všimne co se dole děje. No, nevím, já jsem teda extra jemnocitná, u mě když děcko bekne, končím. Vytahuju bezbolestně třísky, špendlíkem, zkusila bych i tohle. Já zas od spolupracovnice slyšela, jak jejich kluk si přetahoval ok, a jednoho dne se to nějak utáhlo okolo, nešlo to zpět, a pinďa mu fialověl. Volali záchranku, malej moc plakal, a ještě že prej jí volali, i když si nejdřív připadali divně, tak to muselo rychle tam nebo dolů, a ne zůstat jako uskřinutej. No je to věc ten pinďa..co se vše může stát... :00: :00: :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky