kočárek pro miminko stokke, bugaboo cameleon nebo bugaboo bee s vložnou taškou?

24.11.2013

ahoj holky stále váháme jestli kočárek pro miminko stokke, bugaboo cameleon nebo bugaboo bee s vložnou taškou? nemáte zkušenost? na malou jsem měla cameleona ten byl super, ale nevím zda nevybrat něco jiného potřebuji hodně lehký

Kliknutím vložíte smajlíky:

Když jsem byla na stejném místě co vy, tak jsem se rozhodovala mezi peg perégo a emmaljungou. U peg peréga se mi líbila mohutná nafukovací kolečka a barevné kombinace. U emmaljungy zase prostorná korbička, snadná manipulace a výměna korbičky za sedačku, no u emmaljungy bylo víc věcí, které se mi líbili. Závěrečné rozhodnutí jsem udělala až na prodejně kdy jsem šla kočárky porovnat. Když mi prodavačka ukazovala, co jaký kočárek umí, tak jasná volba byla pro emmaljungu.

tak my mame pro nasi princeznu stokke crusi a teda co dve maminy znam co ho maji tak jsou spokojene. my zatim na napln cekame :s: jinak ja osobne mam u bugaboo problem ze tu korbicku mam u kolen :00: takze i kdyz sice jedina jak koukam, ale za me stokke ale crusi ne xplory. a na zaver Rada rid se podle toho co chces ty a co ti lepe vyhovuje a vic se ti libi ;) ja se podle toho taky ridim cely zivot a zatim jsem spokojena s kazdou mou volbou ;)

In reply to by Gabrielka

moc vám děkuji za odpověd, ještě to promyslím ale asi vyhraje cameleon o stokke jsem to slyšela od více maminek a o bee také chtěla jsem ho mít od mimča, ale víc lidí mi řeklo, že to na miminko není nejlepší volba nebo spíš ho mít jako y místo hlubokého, ale děkuji vám usnadnily jste mi to

asi by vyhral Cameleon - chapu, ze kdyz jsi ho mela, tak trochu premyslis o obmene, ale asi je to nejkompromisnejsi varianta :-)

bee jsme meli - je super, milovala jsem ho, uuuzasny, lehky, neskutecne snadno ovladatelny, vychytany, kvalitni - proste bgb :h: , ale jako hlavní a jediny kocarek bych ho nechtela - preci jen jsou ty kolecka male a nezvladnou sebelehci teren :O a z toho jsem byla na vetvi - ze jsem musela premyslet, kam pujdeme, zda to s bee dame :? takze kvuli tomu jedinemu, bych do nej, jakozto jedineho kocaru nesla..jinak meli jsme ho i stou vloznou taskou - Cocoonem a dobre - pro mimi fakt pohodlne, je tam prcek utemovany, vteploucku - super, nemela jsem vytky..

kamaradka ma ted stokke crusi - krasny, designove super, vychytavky taky sve ma, ale co se tyce kvality :00: vazne propadak - po 4tydnech jezdeni zacal vrzat (kupovali novy v malviku), na reklamaci jim rekli, ze je to normalni :? - upozornuji, ze vrze i pri jeti na rovnem chodniku - proste jen samotnym pohybem, pri jakymkoliv zabrani za madlo kocaru - no hroznyyy!!plastovej ksunt!!korbicka se jim po 3tydnech rozbila - nesla stahovat strecha, takze reklamace, cekali na novou 6tydnu!!!maly uz malem z korby vyrostl, nez jim daly novou a musel jezdit v mesici ve sportaku :00: a prijde mi na to, co ma u "umi" nesmyslne predrazeny teda, to bych ty penize radsi dala do Cameleona, ktery je neskutecny drzak a vydzi hodne..

a Icandy neznam - tedy znam, ale nemam zkusenosti a nikoho kdo ho ma - jen vim, ze designove tez pekny, ale nevim, jak kvalitou?? takze za mne bee - jo, pokud opravdu vuuubec neresis teren (tim ani snih, atd), stokke rozhodne neeee :n: a i candy bych zkusila najit nejake recenze, zkusila v krame, atd..ale to fakt neporadim - takze za mne cameleon :a:

stokke ne, taky jsem o nem uvazovala a mel spatne revenze uzivatelek na jizdni vlastnosti, tak jsem ho definitivne zavrhla a jdu do opet do bgb!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka