kontrola v CARu 9.tý den pod hormony

14.11.2013

Dnes jsem devátý den pod hormony na stimulaci pro ICSI.
Dnešní ultrazvuk dopadl docela dobře, v každém vaječníku mám cca 18 folíků o velikosti 16-18mm. Dr. říkal, že je to dosti velký počet, tak snad budou kvalitní.
OHSS zatím nevypadá,ale mám dále pokračovat v pití přes 3ltiry denně, a 2x denně nutridrinky a hooodně masa.
No a odběr je naplánován na toto pondělí 18.11....Mám si sebou vzít nějakou svojí košilku, abych tam neležela v těch nemocničních andílcích a cítila se co nejlépe až se probudím z narkózy.Co se týče transferu,tak díky mému zdravotnímu stavu a věku se bude zavádět jen 1 embrijko, sice jsme chtěli 2,ale budu se modlit,aby se to jedno chytlo...
Pokud nastane pak OHSS tak nastane zamražení embrií a transfer se posune o pár týdnů, tak snad tomu zabráním. V sobotu si píchnu 10 000jednotek pregnylu a v 9 hodin ráno v pondělí nástup

ahojky ,tak to jsou paradni zpravy ,tak se drž a preji mnoho štěstí:-) já mam dnes stimulaci teprve 4den .a vajicek mas moc to je super :-))

Přeju klidný víkend bez začínajícího OHSS, dobrou narkózu a ještě lepší probuzení! Na transfer ti určitě vyberou to nejkrásnější a "nejšikovnější" embryjko, takže se určitě chytne! Držím pěsti-štěstí a pak písni, jak ti je! :k:

Tak držím palce. Já měla 35 folikulů a OHSS i když teda jen asi nějaký slabší, ležela jsem normálně doma a transfer se nakonec taky konal. Bylo mi teda ještě v den transferu trochu ouvej, ale dalo se to. Tak doufám, že budeš v pohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky