Chodíval s Vámi přítel/manžel na utz?

13.11.2013

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, chodíval nebo chodí s Vámi partner na ultrazvuk? Ve středu by jsme měli mít už ultravuk ve 12.tt a mělo by být už slyšet srdíčko a hlavně fazolka bude větší a bude víc vidět. Ale nevim jestli mam vzít partnera, aby to taky viděl. Jaký na to máte názor vy? A kdyby jo, mam se na to zeptat pak doktora hned jak přijdu, jestli by to šlo? Aby na mě nekoukal jak na blázna, ale myslim si, že normálně chodí partnerové, ne? Všechno je pro mě novinka, jsem z toho nějaka vyjevená :dance: tak nevim co a jak. děkuji za názory, holky :-) :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

manžel byl u každého dítěte jen na jednom utz., se starším ve 32.tt, s mladší ve 20.tt. Jemu to jednou stačilo a já neměla potřebu tahat ho na každé vyšetření, přeci jen to pro něj byl i docela problém kvůli práci

ahoj tak já ho přizvala vždycky jen na určení pohlaví, jinak ne :-) a dopředu sem se s dr nedomlouvala .-)

při prvním těhotenství se mnou byl od samýho začátku na všech UTZ :one: teď při druhým kvůli práci jinde nestíhal, a až co jsme se sestěhovali, tak šel poprvé - na velkej utz.. doktoři vidí zájem otce docela rádi :)

Můj přítel se mnou byl poprvé na UTZ když jsem šla na 3D. Moc si to užíval, s doktorem počítali prstíčky na nožičkách i ručkách a když to pan doktor přepnul na 3D tak oněměl dojetím a snad ani nedýchal, když ten náš zázrak viděl v plné kráse :). Potom byl se mnou na UTZ měsíc před porodem a byl znova nadšený a okomentoval to... no krásnej kluk se nám povedl, už aby byl tady s náma :h: :h: . Kvůli práce nemohl chodit častěji, jinak by šel i na ten první. Vem svého chlapa sebou, ať vidí drobečka, jak se má k světu :). Ve 12tt to už nebude fazolka, ale malinký človíček a bude hezky řádit :). A doktoři jsou zvyklí, že na UTZ chodí i partneři nebo dokonce kamarádky, jako v mém případě, mi malého kamarádka natočila do mobilu a já pak na to video koukala pořád ;) ;)

v obou těhotenstvích byl ve 20. týdnu a na 3D ;) jinak ne :///: mě třeba v druhém těhotenství dělal UTZ ještě vaginální a to by se mi třeba nelíbilo,aby tam manžel byl,ale většinou už se dělá přes bříško,takže si myslím,že když se domluvíš,nebude problém...

Muj pritel nevynechal ani jeden :) podle neho nazoru je to jedna z nejkrasnejsich chvil pro oba videt to malinke hybat se a srdicko krasne tlouct :h:

Určitě na tebe doktor nebude koukat divně, protože na tyhle větší utz chodí dost tatínků. A ani ho nemusíš hlásit. Prostě tam jděte spolu. My čekáme druhé a na obou screeningách ve 12tt byl. Tam je to vidět asi nejlíp, protože tam má mimi ještě hodně místa. Myslím, že už v tom 20tt toho moc vidět nebylo. Sem tam ruka, sem tam noha :s: Takže potom ve 30tt už se mnou ani nešel. V tom 20tt ho sebou asi zase vezmu, protože budu chtít vědět pohlaví, tak ať je u toho, ale ve 30tt ho zase nebudu brát. To je zbytečné. Stejně tam nic moc neuvidí.

Ahoj, manžel se mnou chodí téměř na každou kontrolu. Mudr má utz v ordinaci a dělá ho alespoň na rychlovku pokaždé... takže pokud tvůj chce, tak jen do toho, je to hezké:)
Mudrovi bych při vstupu do ordinace řekla, že tam mám muže a jestli může jít se mnou. Dneska je to normální, takže bych žádné problémy nečekala...

to je dle mne ten nejkrasnejsi utz ze vsech, jde videt malinkata panenka, ktera se tam hybe. Muj muz chodil na vsechny utz....u obou deti

Ahoj záleží jestli partner chce. U prvního tehu byl se mnou jenom v 10tt a pak na 3D utz.
Ted u druhého pokaždé na utz. asi jak ví co ho potom čeká tak chce být u toho.
Klidně ho vem sebou jestli chce a ty taky.
:a:

U prvního dítěte se mnou byl na tom prvotrimestrálním screeningu ve 13.tt a pak na velkém utz někdy ve 21.tt. Tentokrát se mnou půjde až na 3D ve 24.tt, nějak jsem ho ani nevyžadovala, on na to moc není, těší se na to mimčo až si na něj bude moct šáhnout.... ale 3D bude zážitek u první jsme na něm nebyli ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky