dnesni kontrola u detske :-)

05.05.2008

Tak jsme dnes byli s Jarouskem u pani doktorky. Ve ct nam bude 7tydnu, a vazime uz 5100g a mesrime 58cm. Jsme sikulky. Pani dr se mu koukala i na pindourka a holky on ma krasne pretahovatelnou predkozku. :s: :s: Jinak nas pochvalila, malej krasne drzi hlavicku a bezvadne se smeje. Az budu mit doma fotak, tak ho fotnu a vlozim sem. A jak se jinak mate? Me malicky usnul, udelala jsem tedy polevku a ted jsem tu s Vami. :-)

In reply to by Veerca111

hezky :s: .My to máme stále obrácené, přes den ji po 3 hod budím a v noci "straší" každý dvě hoďky :r: a pak si chce vykládat.Do poradny jdeme asi za 2 týdny, tak něvím, jak rosteme, ale už jsme odložili 1. velikost oblečení, tak asi dobře :girl:

In reply to by RenataMor

nam je 56 mala na delku, ale 62 nam je super jen musim ohybat rukavky. Ale to nevadi :-) JJ mi mame to same, celou noc vetsinou Jarousek strasi. Takze jeste nez se na tvrdo probere, tak mu vrazim bradavku a on s ni pak usne. :s:

In reply to by Veerca111

podobně, už ani v noci nepřebaluju :n: , protože ji to úplně probere a zatím plínku nepročůrala.My máme taky 62 trošku delší rukávky, ale co, má stále studené packy, tak si je aspoň ohřívá.Do 56 se už nevejdeme na dýlku ://:

Ahoj Veru tak to jste skvělí mi jme na tom podobně naposledy měl 4900 a to bylo před týdnem tak už vás ted dohoníme. Jinak mi bojujeme s prdíky Adámek strašně pláče tak nic nestíhám :00: jen chovám a chovám :n: už se taky směje je to kouzelný vid. :a:

Ahojky, tak to gratuluji k parádnímu růstu :) To je tedy malý obřík :)
Určitě jsi na něj patřičně pyšná :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka