3 tydny po porodu-17kilo pryc

05.05.2008

ahojky holky,predem gratuluju ke vsem novym mimikum,nemam ted skoro cas sem chodit,jen obcas nahlidnu a proctu a zas mizim. jinak malej je pusik,sice prdiky obcas stejne i pes kapicky trapi,ale uz ne tolik.Chtela jsem se pochlubit ze mam uz 17 kilo dole,jeste 5 a jsem na puvodni vaze pred tehu tak uvidime jak to pujd.Co vy kocandy???

Ahoj Simiku,
ja tady ted taky nestiham chodit tak jak driv, a to jeste prcek neni na svete ;)
Kazdopadne je super, ze prdicky uz jsou na ustupu, alespon castecne, a jeste lepsi je, ze uz mas tolik dole!! :one: To je bomba! A tak rychle! Fakt sqele! :qu:
Ja jsem se dnes rano vazila a jsem ted na 80.5kg = 12kil navic. Takze to snad taky bez vetsich problemu shodim... A jinak v poho - az na ty otekle nohy. Ani po ranu je nemam o moc splasklejsi nez pres den. Zitra jdu na prvni prohlidku do porodnice, takze jsem zvedava, co mi na to pan dr. rekne.
Mej se moc a moc krasne a pozdravuj ty tvoje dva chlapiska doma! :a: :a: Misa

Simiku, tak to jsi šikulka :one: Já už budu mít 3.měsíce po porodu a stále mám na vrch ještě 6kg :w: Nevěřím, že to dám dolů :n: Celkem jsem v těhu nabrala 20kg :00:

Ahoj tak to ti jen tiše závidím já mám stále 6 kg nahoře a to už mám skoro 2 měsíce po porodu a nějak se to nehýbe :r: O prdíkách mi povídej malej už týden pláče žádný kapičky nezabírají už nevím jak mu ulevit skusila jsem snad všechno :( tak trpíme a já asi víc jak malej je mi ho tak líto :r: snad se to brzo srovná :one:

Ahojky. Nás taky občas prdíky trápí, ale s tím asi nic nenaděláme :no: Těch 17 kilo ti závidím :-) Já jsem po porodu 6 týdnů a kila dolů prostě nejdou :no: V porodnici jsem 10 nechala, ale 4 mám pořád nahoře :00:

Ja pribrala celkem 22 a z toho 5 za poslednich 14 dni,nevim jak.Mela jsem hrozny strach,ze zustanu jak patraci balon,ale jde to zatim nejak samo.V porodnici jsem nechala 10 a ted za 14 dni 7 pryc.Asi to dela to kojeni a litani kolem drobecka.

asi si byla jenom dost zavodněná co? Pokud počítám správně měla si přes dvacet navrch, tak gratuluju, a prdíky nás taky čekaj, čekám kluka, a ty prej na to trpí v prvních týdnech:-)jerabina

Ahojdá Simíku, akorát jsem si říkala že ti pošlu zprávičku co s tebou je, jestli se tady míjíme, ale je mi jasný jak je mimísek tak jsou úplně jiný starosti a myslím že to nebudu mít jinak. Váha ti jde dolů krásně, parádička :a: A jak jinak se máte, co malý princátko roste jak z vody?

In reply to by Ditousek

Ahojda koci,tak koukam,ze uz taky pekne presluhujes.Tak snad uz to bude brzo na svete ta vase princeznicka.Ja jsem ted nakojila a jednou rukou uspavam v kocare a druhou pisu :-) obcas je to narocny a clovek si rika ze by chtel spat v kuse aspon 4 hodinky ale ono se to vsechno spravi,i tak kjsem nikdy nebyla tak stastna,nastesti me zatim minuly sestinedelni deprese i kdyz skoro vubec nespim,ale ten andilek,i kdyz dost urvanej je proste neco uzasnyho.Vsak uvidis sama uz brzy- :!k:

In reply to by Simik

Tak to je dobře že jste v rámci možnosti spokojený, ikdyž je to samozřejmě náročný, ale s tím člověk počítá! Já už se opravdu těším až ta cácorka bude venku, tohle je takový čekání na smrt, ikdyž mi v podstatě nic není, tak bych si neměla stěžovat, ale už by fakt mohla zlobivka jedna mě přestat napínat :!k: přeju hodně zdravíčka a pohody ať se vše víc srovná, hlavně to spinkání a jste spokojený :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka