knihy pro děti

11.11.2013

Poraďte nějaké hezké pohádky - knihu - pro děti...Moc se nám líbí Pospíšilová - Školní strašidlo. Děti mají rádi skřítky, strašidla, tajemno - třeba může být i nějaký vánoční příběh. Máme příběhy Medovníčka - to jde... Díky :a:
Klukovi jsou dva, holce 4 roky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by DenyPu

ty pohádky jsou celkem krátký a jednoduchý a je v nich hodně obrázků, docela pěkných, a ty knížky nebyly moc drahý. Synek zvládne udržet pozornost od začátku až do konce pohádky a nelistuje mi pořád dopředu, jako to dělá u delších pohádek v jiných knížkách.

Ahoj. Tak u nas vedou rozny vecernickovy pribehy: Vceli medvidci, Kremilek a Vochomurka, Mala carodejnice. Jinak starsi Kuba ma moc rad Karlika a tovarnu na cokoladu, Karkulina ze strechy, Petiska ma moc hezky knizky: Martinkova citanka, Alencina citanka... Mladsi Aja miluje Krtecka vubec ruzny knizky ilustrovany od Millera.

Děti milují Jaro, Léto od Bernerové. Ježíšek donese nové Podzim a Zimu. Jsou pouze ilustrované, nádherné, výpravné, děti si v nich hledají i samy.

In reply to by DenyPu

Ano, je to výborná kniha pro děti. Jako grafička oceňuji krásnou ilustraci. A co by pedagogickému laikovi se mi líbí, že starší si v ní listují samostatně, i když neumí číst. Příběhy navazují ve stránkách i v knihách. Zároveň není nutná znalost předchozích dílů :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky