Stalo se vám to někdy?? snědla sem kousek přilepené barvy z plechu na koláču

11.11.2013

čauky holky asi su fakt prdlá ale včera sme dostali koláč od babičky a přilepilo se jí těsto k plechu a pak se jí to odlupovalo trochu i s tou barvou..Zespod koláču byli malinkatý kousíčky té černé barvy a kousek sem snědla a šílím skrz mimčo :-( Su prdlá? díky moc,ale v těhu su prostě asi fakt přecitlivělá a všechno mi hrozně vadí.

Prdlá vážně jsi :-D :00: Přestaň vyšilovat kvůli každý blbosti. V 5. měsíci jsem lítala se sekyrkou po lese,od 36.tt se sekačkou po zahradě,hrabala trávu,seno,pomáhala manželovi se dřívím a co to šlo,tak chodila do lesa na houby,jedla jsem občas i to,co by se nemělo,dala si i sklenku vínka,pivka a malá je živá,zdravá,narodila se 39+4 s váhou 4310g :-D Nesmíš to tak hrotit ;) Přenášíš to na mimčo a pak bude chudák v pěkným stresu. Hoď nohy nahoru a přestaň řešit kraviny. Placenta je dobrý filtr ;)

Souhlasím s obrázkem Marge (márč) . nestresuj mam jednu takovou doma a není to nic příjemnýho ani pro mě ani pro 2měsíční mimčo co máme doma a vznikají akorát problémy protože se kvůli každé takové kravině bud pohádáme nebo spolu nemluvíme a mimčo to napětí cítí samozdřejmě taky.

hele, buď naprosto v klidu, strašně zbytečně se stresuješ, já chodila do práce, lítala letadlem, jedla i možná to co bych neměla :) a jsme tady , živí a zdraví :s: . Tohle škodí mimču rozhodně víc, když všechno tak řešíš :a: .

Nebylo by lepší si místo toho šílení z každý blbiny radši hodit nohy nahoru, otevřít čokoládu a pustit nějakej oddychovej film :?

Koukej se proboha uklidnit. Tohle už hraničí. Vykašli se na nějaký strachy, akorát tím stresuješ i miminko, a to je daleko horší než nějaký kousky barvy z plechu. Fakt se nestačím divit :O , co mozek dokáže vyplodit. A to určitě není jenom hormonama.
Dej si čokoládu, pust si nějakou komedii, zajdi na procházku, ale už fakt neřeš kraviny a užívej si těhotenství.

In reply to by Kirsche

No je strach a strach. Tohle mi přijde vážně moc. Navíc v bříšku u mimča je taková super věc, která škodliviny filtruje - placenta. Takže se neboj.

Ahoj, nestresuj se vším a těhotenství se snaž užívat si :) Opravdu si myslím, že maličký kousíček barvy nevadí :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka