Detralex v těhotenství?

10.11.2013

Ahoj holky včera jsem byla na pohotovosti z duvodu hemeroidu.V pátek večer sem měla zacpu a tekla mě z konečníku i krev.Doktor mě našel zevně malí hemeroid cca 5mm a napsal mi detralex že mam brat 2denně ráno. Ještě mi k tomu doporučil i mast z dubové kury kterou to mažu a fakt mě to pomáhá.Je to lepší.Myslíte si že ty léky musím brát nebo mám zatím zkusit vydržet jen z mastí? Nerada beru léky a kor v těhu :a: Díky moc

Detralex mi zabral jako zázračný lék po porodu na hemeroidy po třech dnech bylo po problému ale musela jsem jej dobrat no a to jsem kojila což nevadí.A při druhém tehu se problémy zase vrátily a doktorka mi ho v pohodě napsala že prý se klidně může.Takže za mě bych ho brala :one: dubová kura ani mastičky nijak nepomohly... :00:

Ahoj, tak mě se udělaly hemeroidy 6 týdnů před porodem a byl to fakt mazec. 3 dny jsem bolestí nespala, brečela jsem a prosila gynekologa at mi udělá císaře. Pan chirurg mi právě doporučil dubovou kůru, ale díky bohu právě gynekolog mi napsal Detralex a díky němu jsem to přežila. |Jakmile jsem ho 5 týdnů po porodu přestala brát okamžitě se to vrátilo, mno stejně mi chirurg řekl, že po porodu mě čeká operace. Zase pokud ti pomáá ta kůra, tak bych ho zbytečně nebrala.

Ahoj, já mám prodělanou cca 3 roky zpět žilní trombozu a doktoři by do mě nejradši cpali detralex horem dolem i teď v těhotenství. Neberu ho, zbytečně vyhozené peníze. Kamarádka Mudr. říkala, že nějaký zázračný efekt nemá.

Zkusila bych jen tu dubovou kůru, ta hodně pomáhá a myslím, že se to spraví i bez Detralexu. Ale proč jsi se na to nezeptala rovnou toho doktora? Pokud nechceš něco brát v těhotenství zbytečně, rozhodně bych to probrala s doktorem a ne s holkama na netu...

Detralex je na lepší průchodnost cév a používá se i pro léčbu hemoroidů. Mě ho dr. napsal v létě na oteklý nohy a účinek žádný, je teda fakt, že jsem snědla jenom půl platíčka. Taky nejsem zastánce se cpát práškama, takže si myslim, že když ho brát nebude, nic se nestane :) důležitý je, že ti zabírá ta mastička :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky