Potřebuju se vykecat jsem v šoku :-) hematom je fuč :-)

08.11.2013

Ahoj holky já si potřebuju trochu pokecat jsem v šoku :-) minulý tyden sem byla na KO u sve gyn a říkala mě jak mám pořád v děloze hematom cca 6cm.Včera sme jeli na velký utz do Brna ve 20tt a tam mě doktor řekl že už žadnej hematom nevidí :-) jsem pořád v šoku a pořád tomu nemužu uvěřit.Měla jsem ho v děloze od 9tt a jsem v 21tt. je to fakt možný? a proč mě teda ještě dok před tydnem řekla že ho mám? co mě tam teda sakra měřila? Navíc je teda fakt že už cca 3 tydny nešpiním ani nekrvacím a to země předtím odcházeli i sraženiny takže já si myslím že odešel,ale podle dok ne..a včera teda jooo.No su zvědavá,na dalši ko jdu 21. a jestli mě zase řekne že ho tam mám tak už ju asi uškrtím :-) Né mě to totiž připadne fakt divný a pochybuju že by se v brně sekli? dělali nam i 3d utz. Holky díky moc že jste dočetli!! :a:

Tvoje doktorka tam má asi nějakou čmouhu ;) . Hlavní je, že je to v pořádku a už ani nešpiníš. Rovnou na kontrole doktorce řekni, jako máš radost, že už tam hematom není a ona už ho tam určitě taky neuvidí :one:

Zálež ítkay c omá tvoje MUDr z UZ a bůh ví, co tam vidím, ale zbytečně tě stresje. Tak hlavně, že je pryč, t oje hlavní, né :). Opatruj se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky