neustále nemocná...prosím pomoc

06.11.2013

Ahoj holky, jsem už hotová. naše malá začala chodit do školky, 1 týden ok, ale pak začala pokašlávat. Říkala jsem si no dobrý každé druhé dítko ve školce kašle a má rýmu. No jde o to, že jsme s malou skončili až na pohotovosti kdy měla tedy šílený buchcák a nedalo se to zastavit. Doktorka ji dala vdechnout sprej na uklidnění kašle a zdělila info : nutno vyndat mandle, průdušky čisté. V pondělí jsme hned letěli na ORL kdy mi řekli, že je to blbost malá je ok. 4 dny nato letěla s babčou k moři, tak jsem si říkala bude na čerstvém vzduchu, moře vyčistí se a bude klid. :€s€: A ejhle jen co Anička vystoupila z letadla opět buchcák a 3 hod noční uklidňování kašle.

Zkoušela jsem absolutně všechny sirupy, cib. čaj, zábaly a stále kašleme. :r: Máte některá něco podobného, podotýkám že Anči kromě rýmy v 10 měs. nebyla absolutně nemocná...Nevím co s ní a jaké popřípadě vyšetření si mám vydupat, když mi doktorka tvrdí že je zdravá.....

Děkuji za rady...

pavla

Kliknutím vložíte smajlíky:

Můj syn chodí nyní druhým rokem,nemocný velice často,bohužel nyní to chytla i naše malá 6 měsíční a uvažuji o přerušení docházky.Teď jsem s ní přijela z pohotovosti má tak strašnou virozu,že jsem jednu chvíli myslela,že se snad udusní........Mít doma dvě malé stále nemocné děti je hrozné,včera jsem spala poprvé za 14 dní celou noc a dnes jedu nanovo :? Bohužel poměrně dost maminek tam dává své dítě nastydlé,když tam dáváme synka,tak je jasně slyšet nekolik kašlajících a dost smrkajících dětí. I se stává,že tam dá tatínek dítě s teplotou a odejde :n:

Ahoj syn byl první 2 roky nejnemocnější dítě ve třídě. 3 dny školka poté měsíc nemoc s rekonvalescencí a pak zas na novo celé 2 roky. letos Ťuk ťuk bojím se to napsat je 3.rokem ve školce a ještě nezamarodil, nemůžu tomu uvěřit. Taky jsem vyzkoušela vše, ale nevím, jestli to opravdu není věkem a taky tím, že v té poslední třídě školky už děti tak nemarodí. Od září mu dávám Colostrum od Barny´s ale nechce se mi věřit, že by tento zázrak způsobilo to Colostrum. Tak nevím.
Přeju pevné nervy. ahoj.

V loni zari moje 3 roky stara holcicka nastoupila do skolky. Od zari do cervna byla nemocna. Tyden skolka, tyden doma. Kasel, ryma, dusila se v noci. Na noc jsem ji davala TOPLEXIL. Uzasny, mohu doporucit. Prospala celou noc. V lete nase dr. nam poradila abych ji nasadila BIOPRON RESPIRON. Cely zari a rijen jsem ji aplikovala, ted uz ne a ani jednou nebyla nemocna. Hodne stesticka!

Náš syn je také tak podobně na tom, tedy spíše s těmi záchvaty byl, v noci už jsme nevěděli co s ním, třeba ty 3h. se pořád dávil, jezdili jsme s tím i na pohotovost, tam nám dali léky na kašel aby ho to nenutilo, no a náš dr. nás odeslal na alergo, jak píšete někdy ten kašel byl suchý dráždivý, dýchání čisté, no na alergu zjistili že má vlohy k astmatu, takže chodíme na kontroly dostáváme léky na podporu imunity co chodí do školky, no a ted byl celý měsíc ve školce a teď má zase kašel trochu na průduškách tak je doma, jinak tedy nám ta alergol. pomohla :-) Jinak školka je pěkná bacilárna, když jen vidím ty děti jak na sebe kýchají, prskají, jelikož rodiče je tam někteří musí kvůli práci dávat nedoléčený, tak si říkám, že bych asi nebyla na tom lépe být tam s nimi :s:

školce je náročný, jsou nemocní skoro pořád, jen děti s extremně dobrou imunitou nemarodí, ale většima marodí ten první rok vždycky. Já mám kluka doma pořád skoro od září, starší chodi druhým rokem a chyběl zatím tři dny...Takže vydržet. Můžeš podpořit imunitu něčím přírodním, aloe, rakytník, hlíva, echynacea, colostrum, nevím, co se ti bude líbit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka