zoubky a kojení

07.11.2013

ahoj holky,
včerá na večerná vyrostl zoubek a dnes ráno máme druhej.Uplně se hrozím toho aby mě při kojení malej nekousal :(

a hlavně nevím jak se v takove situaci zachovat aby to nedělal znovu. :n: U dcery to bylo jednoduché té vyrostl první zoubek až v 15.měsících.
Máte nějaké rady děkují všem. :a: :a:

děkuji moc za rady.Zatím je teda hodnej nekouše :) ,ale zase máme problém s příkrmem.už tak pěkně papal zeleninu a otevíral pusinku a najednou do nej nic nemužu dostat :( a cpát to do nej násilím to přece nemůžu :(

In reply to by tapetka4

zoubky, je to naprosto normální. Nabízej, ale pokud nechce, tak to neřeš a dej prso. On je ten růst zoubků bolestivý a moc se jim nechce baštit.

já prcka kousla taky :D a okamžitě jsem ho odendala od prsa a dala mu až v čase dalšího pravidelného kojení... první to zkusil 2x a druhý jen jednou :D

Ahoj obě dcery mě párkrát kously ale já se vždy lekla řekla jau a vzala jim prso.No a pak už to neudělali.Podle mého mě kousali v období kdy jim rostly jedničky bud horní nebo dolní a měli fakt nutkání něco pořád kousat :a: Pak už mě nekousli nikdy...A ono to ani nebylo žádné hrozné kousnutí jen takové štípnutí...člověk se spíš lekne :00:

synek měl zoubky od pěti a půl měsíců, kojili jsme do roka a za tu dobu mě kousnul dvakrát. Dcerku kojím doteď, má skoro 17 měsíců, devět zoubků a nekousla mě ani jednou.

první mě kousal,zkoušel to :) Tk jsem mu prso okamžitě vždy vzala s důrazným hlasem,že tohle teda ne a dala ho třeba za půl hodiny až.Pochopil,nedělal to pak už.U druhého jsem problém neměla nekousl mi nikdy ;)

nemusí, ani jeden z kluků mě nikdy nekousl a to zuby měli. Kdyby se to stalo, tak odstavit od prsa, důrazně říci ne a nakojit třeba za půl hodiny.

Moje rada je taková, že když mě kousl syn v sedmi měsících, jednoduše jsem se neudržela a vykřikla. A možná i příště a přes příště. Máma mi za to vyčinila, že se musím kontrolovat :s: ale ono to prostě zabralo, víc jak párkrát si nekousl. Neni nad spontánnost. Mimčo se trochu leklo jak jsem zařvala, to jo, ale já neřvala na něj, jen jsem prostě vyjekla.

Naší první dcerce zoubky vyrostly ve 4 měs.a pak to šlo rychle za ssebou a vůbec nekousala,ani to nebylo cítit.Kojila jsem do roka a čtvrt a je fakt že jak byla starší tak u toho kojení pak dělala blbosti i s tím pokusováním :s: ale ve srandě jsem jí vždycky něco řekla udělala ksichtík nebo něco a pak už hezky pila :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka