kojím a začíná mě bolet a škrábat v krku

05.11.2013

Ahoj holky, potřebuji radu. Kojím, malý má zítra 14dnů, jsou u nás skoro všichni nachlazení a už začíná škrábat v krku i mě :00: . Co jako těhotná můžu? Poraďte, co fakt zabírá - mívám časté záněty nosohltanu a pak průdušek.

Slaná voda, já si ji dám do koupelny a vzdycky když jdu kolem tak si ji vemu, Vincentka cucadlo. Septisan a na horší verze bioparox.

kačenka1711

nejak jsem z toho nepochopila zda kojis nebo jsi tehotna ale ja kojim a jako tehotna a v porodce jsem na boleni v krku mohla bioparox septisan a orofar

Nestudovala jsem, zda to při kojení můžu, ale použila jsem Tantum verde sprej do krku. Je to hodně drahé, ale jako jediný mi udržel virozu či co to bylo na uzdě a odešla aniž by plně propukla. Stříkala jsem 4-5x denně. Zabíjí to i plísně (např chlamidický kašel je plísňového původu a má to kdekdo) a také bakterie a viry. Také v této době vyplachuj pusu Listerinem, ústa jsou vstupem infekce a tak je desinfikuj kolik sneseš. ten listerin já snesu blbě, ale pomáhá to.

Já jsem cucala Vincentka pastilky, jsou dvě příchutě - bylinkové a ovocné. Ale musíš dodržet počet ks za den, co je uveden v příb.letáku. Osobně jsem si psala i na stránky Vincentky, zda to kojící mohou a mohou.

Ahojky nastrouhej zázvor s medem a citronem. Zalej to horkou vodou a pij jako čaj. Mě to pomohlo vždycky a je to přírodní medicína. Kdyby bylo nejhůř, tak 1 paralen na noc taky neuškodí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka