Chodítko

04.11.2013

Holky, poraďte, které chodítko byste vybrali Vy? Lva nebo vozíček? Díky :-).

Kliknutím vložíte smajlíky:
irena1111

MY jsme pro dceru kupovali tohle http://i.mimibazar.cz/h/bc/2/100108/22/b29763830.jpg bylo z druhé ruky za dvě stovky a malá si s ním vyhrála celkem dost, bavily jí světelné a zvukové efekty. Jinak jsme měli i pasivní chodítko, které má spoustu odpůrců ale občas v něm malá na chvilku byla a vše bylo v pohodě.

Nekupovala bych chodítko, jsou to vyhozené peníze, nehledě na to, že to není ani dobré. Jestli by jsi přecejen něco chtěla, doporučuju pro chodící dítko - kluka - koupit nákupní vozík.

Ahoj, já bych nekoupila nic z toho. Syn se obešel bez toho a já taky. Nejsem příznivcem chodítek ani nějakých opor k chůzi......

In reply to by medasms

tak u syna byl kocarek v kurzu a to ho nededil, to ho opravdu mel pro sebe :D . Jinak mi choditko prijde k nicemu, lepsi vozik nebo neco, kam si prcek da hracky, doma ti s tim az tak trandit nebude a ven? K cemu. Kup radeji nakupni vozik nebo nejaky vozik na hracky....

In reply to by muf20

,ale klasické jo.Máme klasické chodítko s kolečkama a malá je spokojená.Je tam sice jen pár minut denně,ale zase změna a nová věc pro ni.Jak je trendem "kojení" tak zase pro některé je trendem "nedávat" dítě do chodítka protože....záleží jen na Tobě co si vybereš.

In reply to by Ketty

ježíši,nedávat dítě do chodítek to není žádný trend,to je otázka zdravého rozumu!!!Stejně tak jako dítě neposazovat,nepostavovat,netahat za ruce,když nechodí :00: samozřejmě mluvím o tom pasivním,ne o tom aktivním,co chce pořizovat autorka příspěvku-k jejímu dotazu-aktivní chodítko nemám ani pro jedno dítě,první začal chodit dřív,než jsme ho pořídili a druhý zatím nechodí,ale na zimu je to stejně k ničemu a doma ať si ťape kolem nábytku :s: na ven jsem pořídila pogumované kalhoty a když to jen trošku jde,tak i venku leze :///: mě to připadá jako vyhozené peníze,ale chápu,že se to někomu líbí,tak to klidně kup.Jinak si myslím,že sekačka nebo nákupní vozík využijí děti déle-jen ta sekačka nám se třeba překlápěla,takže jako chodítko použít nešla :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka