Barvení vlasů v těhotenství

03.11.2013

Ahoj holky, jsem se Vás chtěla zeptat, barvíte si normálně vlasy v těhotenství? Jsem skoro v 10.tt. Jednou jsem se o tom bavila s kamarádkou kadeřnicí, ta říkala, že vadí melír a když by dotyčná chtěla na červeno hlavu, že to vadí jinak ne. Slyšeli jste něco jiného, nebo víc o tom? Jsem si koupila barvu a teď na to koukám a vlastně nevim, jestli můžu. Děkuju za rady :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja si vlasy barvila prubehu tehotenstvi a nic neobvykleho jsem nezaznamenala :) urcite to miminku nic neudela neboj ;)

ano,barvila jsem hlavu v obou těhotenstvích a obě děti jsou zdravé :s: párkrát byla určitě i do červena.melír si teda nedělám :///: vadit by to nemělo,není čím ;) jen prý můžou barvy chytat jinak vlivem hormonů,ale mě to chytlo stejně jako vždy :///:

Na barvu i melír jsem chodila v těhu a úplně bez problémů, v 6. měsíci jsem se vdávala a k tomu patřila i komplet úprava vlasů a vše v pohodě. Kamarádka kadeřnice jen říkala,že to nemusí chytnout jak má,kvůli kvalitě vlasů,ale že by to bylo zakázaný neříkala nic a to jsem měla i červený melír. Barvy jsou už lepší a v kadeřnictví nepoužívají barvy za pár kaček. Nebála bych se toho ;)

ja si barvila cele těh.akorat jak jsem chtěla melir v 6neděli tak kadeřnice to odmitla že se to nesmi

Ahoj,
také jsem se chodila při prvním barvit a teď při druhém také. Jen je pravda, že teď jsem si dávala melíry a skoro mi nechytly :n:

Chodila jsem na barvu co dva měsíce celé těhu, přes léto jsem byla i hodně na blond, teď jsem si dala tmavší melírky, aby nebylo vidět tolik odrůstání, nevím, kdy se pak ke kadeř s prckem dostanu. Takže za mě - barvení v pohodě.

Jsem kadernice a tehulek co jsem barvila melirem i normalnima barvama je spousta... zadna neprestane pecovat o svuj vzhled :-) v dnesni dobe ty barvy nejsou nic extra hrozneho, pokud se fakt bojis, zkus hennu, ale arevna skala je opravdu hodne omezena. Ja se barvila cervenou v prvnim tehu, pohoda, vse chytalo, jen jde o to ze nekomu se vlasy vic masti, nekdo je ma v tehu vic suche a pidle toho chytnou. Na skole jsem delala tehulkam i trvalou ;-) cekam treti mimi, barvim sebe i jine stale. Stokrat horsi je zapalena cigareta ;-)

Nechávám si dělat melír, zrovna jsem byla tento týden a to jsem 37tt, chodím pravidelně za 2,5měsíce. Nemám s tím jediný problém. Měla jsem ho při prvním :€O: i teď při :€O:
To že jsi těhotná přeci neznamená, že budeš chodit jako hastroš. Podívej se po okolí, myslím že v dnešní době těžko narazíš na přírodní těhulku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teda ty jsi chytlava:-) Nenapadlo te,ze to muzu myslet tak,ze kdyz pred tehotenstvom nosis melir,barvy,a kdyby se pak zenska 9m neobarvila,vypadala by jak hastros s 15cm odrosty.Aby se barvit nemusela,jak docilu sve prirodni barvy,kdyz uz je tehotna :? To ze tady na MT jste chytlave a rejpalky me vubec neprekvapuje:-)

In reply to by Deniska2010

Souhlasím s Deniskou,když občas vidím,jak se ženský o sebe "starají" v těhotenství,tak se fakt divím,že s nima ti chlapi vůbec jsou. Neupravené,nenamalované,vlasy mastné+ (k tématu) neobarvené či neodbravené,k tomu tepláky a vyjdou si v klídku ven,tak to je teda otřes- a hastroš je v tomhle ještě slabé slovo :00: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka