kdy k lékaři

20.10.2013

Holky kdy jít k lékaři po pozitivním TT?
Jsou dva týdny od MS dostatečně dlouho na to aby šlo něco vidět?
Mělo by to vycházet 5+4

Já jdu dneska v 5+2, tak doufám, že tam bude aspoň tečička, se srdíčkem nepočítám. Včera jsem ale byla na imunologie a měla jsme HCG přes 5000, tak říkala, že to vypadá dobře :).

In reply to by LennyVé

Byla tam malá tečička. Říkal, že těhotenství tam určitě je, že miminko je v děloze a to je dobře a víc se uvidí příště. Jdu příští čtvrtek a to budu 6+5 (jsem to popletla, dneska jsme 5+3). Tak doufám, ež to bude dobré. Moc by nám to pomohlo.

Já byla koncem 6tt a srdíčko už bylo vidět ... . Šla jsem tam, protože jsem byla docela vyplesklá s toho, že na 4 testech se objevili // :s:

já jsem byla v obou těhu v osmém týdnu a hned bylo už i srdíčko ;) zavolala jsem si na gyndu a sestra mě objednala podle poslední MS ;)

jem byla 5+2 a nebylo nic vidět, u třetího jsem byla 5+4 a už bylo srdíčko - ale mimi odpovídalo víc, tak to bylo tím. Jinak pokud nemusíš, šla bych klidně až týden na to :) já chtěla, ale dr. měl zrovna dovču a honil mě do ordinace právě dřív.

Tak já jsem poprvé byla někdy 5+2 možná, ale nejsem si jistá a nic tam neviděl. Takže jsem odcházela celkem zklamaná, protože říkal, že mi nemůže potvrdit jestli je vše v pořádku a tam kde má být. Za týden už jsem odcházela i s viditelným srdíčkem. Teď jsem šla rovnou 6+2 a taky už bylo srdíčko. Takže JÁ bych do toho 6+2 počkala, ale je to jen na tobě :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka