Strach

26.10.2013

ahoj holky,potřebuju se na něco zeptat.Je normální že se pořád bojím o těhu? myslím jako že mám blbý myšlenky,aby se něco nestalo apod..Už od začatku těhu mam hematom,2x sem ležela i v nemocnici a to je asi i tím že :-( Snažím se myslet na něco jiného jenže jak je člověk pořád doma a nic nesmí tak je to na budku :00: Ale říkam si že když už jsme zvládli 19tt tak zvládnem dalších 19tt :-) děkuji za odpovědi a nezlobte se,ale zajímá mě jestli su jen taková já a blbnu a nebo v tom nejsu sama? ;)

Ahoj, tak to nejsi sama, taky jsem stále v obavách, každý den poslouchám srdíčko, abych se aspoň ujistila, že je v pořádku, pohyby totiž cítím zatím jen z lehka, ale pak si vezmu angelsounds a slyším jaký blbiny tam dělá až mě kolikrát bolí uši :s: to je prostě mateřský pud...bude všechno v pohodě, je to normální :€s€: tak příjemné :€O:

Ahojky,koukám,že už jedno dítko máš :dance:
Já při prvním těhu jsem to brala v pohodě ničeho jsem se nebála a taky jsem nečetla žádné negativní články na netu :00: :00:
A teď při druhém těhu.Vyšel mi blbě 1 screning a další tripl testy 3:1 na D.syndrom.Věk 35. Všichni a všude mi říkali že už jsem na hranici věkem a že 1:3 je hodně a že musím na plodovku.Bylo to strašný celou dobu jsem měla špatné myšlenky a veliký strach.A nejvíc po amniocentéze,to bylo šílený bála jsem se i chodit pořád jsem odpočívala a bych nepotratila.Fakt nervy !!!!Neustále jsem četla nějaké příspěvky a články o o tomto zákroku atd.......No do 19tt jsem byla fakt v nervech a negativních myšlenek jsem se nemohla zbavit.Pak mi zavolali výsedky z plodovky a spadl mi kámen ze :h: :h: :h: a ještě větší po porodu když se mi narodila nádherná a zdravá holčička :h: :h: :h: Ale zkoumala jsem jí asi 3 dny jestli je fakt v pořádku :s: :s: :s: NAŠTĚSTÍ JE!!!! :h:

já jsem se tak strašně bála že to bylo šílené měla jsem strach z toho že to nedonosím chodila jsem i k psycholožce ...ale nakonec jsem stejně rodila 27tt :-( kvuli placenty :( :(

In reply to by Kirsche

díky užasnému personálu Fakultní nemocnice Ostrava a ménu malému silákovi ano. ale ten mužu říct z vlastní zkušenosti že stres strašně těhu škodí :-( takže zahnat ty chmury a užívat si těhulkování :-)

je to normální..hlavně člověk toho hodně načte z netu a pak se bojí...jako u prvního těhu jsem se tak mco nebála, ještě jsem toho neměla tak moc načtenýho, jen do toho 12tt jsem se hodně bála a pak už ne...nevděla jsem co vše se může stát...a ted u druhýho těhu sem se bála hned od začátku až do samého konce...pořád sem četla špatné příběhy tady na těchto stránkách a co všechno se může stát a měla jsem šílenej strach až do porodu...ještěže je to už za mnou... :00:

Ahoj, já žádný problém nemam a bojim se taky ... , furt si řikam, jak je možný, že mam takové štěstí, že se nám to povedlo na první pokus atd. atd. , ale myslim si, že je to přirozený, když ženská v sobě cítí miminko a začíná ho milovat, tak se bojí aby zrovna to její bylo v pořádku. třeba do 13tt jsem se bála fakt hodně ...

pokud máš nějaký zdravotní problém, jako třeba ten hematom, tak jsou tvoje obavy naprosto normální. Já když byla po dvou potratech potřetí těhotná, až do porodu jsem na každé kontrole napůl čekala špatné zprávy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky