zítra mě čeká vyvolání

22.10.2013

ahoj holky, tak už mám jistotu - zítra v 6hod mě čekají na sále. Čeká mě vyvolání porodu. Takže budeme mít opravdu říjňátko :) . Nějak na mě doléhá strach, jaké to bude a jak dlouho to bude trvat. Doufám, že to zvládneme rychle a že budeme s miminkem v pořádku. Držte mi pěsti. Zatím ahoj :a:

tka, máme to za sebou :-). dnes, 23.10.2013 v 11:52 se nám narodil chlapeček Dominik s mírama 50cm a 3450g :///: .
Na to, že jsem za celé těhu přibrala 5kg, tak váhou fakt překvapil :s: :s: :s:

In reply to by sluníčko8

děkuju :-). No malý měl chudák omotanou pupeční šňůru kolem krčku a teď mi sestra říkala, že začal blinkat plodovku a krev. No snad mu bude brzy líp. Nechávám ho přes noc u nich, abych si odpočinula a ona mi i říkala, že by ho kvůli tomu blinkání ani u mě nenechali :(

Ahojky, držíme moc palce, mně taky vyvolávali, nejdříve zkoušeli zátěžový test, druhý den jedna tableta, druhý den, dvě tablety a třetí den další tableta a konečně se to rozjelo, přeji ti, at je to rychlejší a ničeho se neboj je to bolestivé, ale nádherný zážitek!!;-) :a:

In reply to by dellyska

:jawdrop: . Já počítám, že to bude dneska :s: . Jsem druhorodička a mám prý pěkný nález - otevřená volně na prst a čípek měkký, prosáklý. Prý je to nachystané. Říkali, že do oběda bych měla mít hotovo, tak snad to fakt půjde rychle. První porod jsem měla rychlý-praskla mi voda o půlnoci, neměla jsem kontrakce (až na sále) a malá byla ve 3:33 venku.
No jsem zvědavá.
Děkuju za držení palečků. Už čekám na pokoji, až si pro mě příjdou. No pěkně divný pocit :00: ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka