jméno pro holčičku :-)

18.10.2013

:a: ahojky holky,

jdu se optat....už máte všechny vymyšlená jména? }:) my to pořád řešíme a ne a ne se dohodnout....líbí se nám Bětuška,ale také Markétka...a dalších asi stopadesát jmen... :00: :00: :00: doma máme už dvou a půl letou holčičku Anetku! a už na tomto jméně jsme se dohadovali dlouho :D :D :D

my mame anetku a zuzanku,taky jsme se dlouho nemohli dohodnout.jinak se mi libi nina,karin,sarka,tina,ale tyto jmena zas neprosly přes chlapa

my jsme předlouho řešili klučičí jméno pro druhé dítě, nakonec jsme s manželem dali do kupy pět jmen, napsali je na lístečky, hodili do klobouku a nechali staršího synka losovat. Nakonec jsme ho ale neužili, protože se narodila holčička a se jménem pro ni jsme problém neměli ;)

my jsme si vybrali Justýnku, termín mám taky v prosinci, takže žádné jméno,co má svátek prosinec,leden, když už bude slavit narozky a Vánoce v jednom měsíci a naše příjmení zní tvrdě, takže jsme hledali jméno,které tvrdě nezní.

no my máme těď holčičku Kateřinu ... pro kluky to je jasny dřív narozený Jaroslav (rodinná tradice) a druhej by byl Miroslav (naželův nejlepší kamarád, kterého srazilo auto když šel oznámit rodičům, že budou prarodiče ... ataky by se hodilo k Jaroslavovi) ale s holčičkou je problém nic se mi nelíbí a po sobě bych dávat moc nechtěla (Petra) .... uvažovali jsme o Markétce, není to špatné jméno, ale uplně mi nesedí a ráda bych, aby jména šli k příjmení (Svobodovi)

takže mám opačný problém, pokud těď budem mít holčičku, tak nevím jaké dáme ...

asi když nevyberem tak bude po mě Petra a bude :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky