dnes vše špatně :-(. Ozvy špatné - zítra nástup do nemocnice :-(

17.10.2013

Ahojky holky. Tak jsem se chtěla přidat do klubíku listopadových miminek a teď nevím, jestli nebudeme patřit mezi ta říjnová :( . dnes jsem byla na kontrole. Už u ozvů se sestřička netvářila nějak extra. No a pak to přišlo. Doktor řekl, že se mu ozvy nelíbí, že je ta čára zůžená, že to může mít více důvodů. Buď si tam prcek něco přiskřípl, nebo se mu přestává dařit :\\: . Dělal mi i ultrazvuk. Tam mi řekl, že mimi vypadá o 2týdny větší, že hlavička odpovídá 39+2tt (i dcerka měla a má větší hlavičku). Odhad váhy je 3200g. Dělal i Doplera. Ten vyšel v pohodě.
Takže zítra nástup do nemocnice a tam se uvidí, co bude. Prý jsou 3možnosti:
1. záznam bude OK a půjdu domů
2. nechají si mě tam přes víkend a pustí mě v pondělí
3. vyvolají porod
No jsem z toho celkem špatná :\\: . Nemocnice špatně snáším - s prvním těhu jsem tam strávila 6týdnů a teď je to horší tím, že mám doma 4letou holčičku a nevím, jak to bez ní zvládnu :\\: .
No každopádně se bojím i o miminko. Doktor mi naznačil, že by byl nerad, kdyby to po takové době špatně dopadlo :\\: :\\: :\\: .
z těch možností bych brala jakoukoliv. Jen mám strach ať je nenapadne ještě jedna a to že to tam doležím až do konce :00: .

Už jsem v nemocnici. Z nervů mi vylítl tlak na 170/100, takže jsme raději jeli. Záznam tu byl už dobrý, tlak taky 170/100 (aspoň mám jistotu,že mi doma tlakoměr měří dobře :s: ). dostala jsem kapačku a po 5ti min mi klesl na 150/95. jinak už neberu dopegyt 1-0-1, ale mám ho navýšený na 2-0-2. takže snad to půjde dolů. Pokud jo - v sobotu mě pustí. Pokud ne, tak se uvidí.
No ale jsem tu hlavně klidnější. Dcerka jede stejně zítra s našima na víkend k ségře, tak já si odpočinu.
Děkuju holky za podporu

In reply to by Marcelii

Marculko, držím palce ať je vše v pořádku, nenervuj se, zkus se dát do pohody, uvidíš že se to dá do pořádku a buď si po víkendu přineseš miminko nebo tam ještě chvilku vydrží, ale každopádně se myslím už teď nic nestane, tak váha je super!

In reply to by Hany.83

tak novinky z rána- ozvy v leže na zádech dobré, ale na boku nic moc. Pak mě prohlídl primář. Včera jsem měla čípek 1,5x, a dnes je měkký a volný pro prst. Jinak vyvolávat zatím nechce. Chce ukončit aspoň ten 38týden. Takže se bude rozhodovat asi v pondělí u vizity co dál = v sobotu se domů nejede :n: . jinak mě poslali kvůli tlaku na oční -mám poškozené oční pozadí a taky na internu, kde mi naměřili tlak 160/100, takže mi zvedli ještě Dopegyt na 2-2-2. jen mi vrtá hlavou jedna věc - s první dcerkou jsem proležela 6týdnů, měla jsem dopegyt 1-1-1 a tvrdili, že je to max. A najednou mi můžou dát 2-2-2 :00: . musím se na to pak lékaře zeptat..
No pokud prý budou problémy s tlakem, nebo mě bude bolet hlava, oči, břicho - tak to mám hlásit. Takže pokud to nestáhneme dolů, tak je možnost, že mi to akutně ukončí. No jsem zvědavá. Je mi smutno po mojí malé princezně, ale jsem ráda, že jsem tady a že mě i mrňouska mají pod kontrolou.
Stát se teď to nejhorší, tak se asi zblázním

Ahoj Marci to je mi lito ze mate takove trapeni. Neboj se mimi ma dobrou vahu rekla bych ze se neni ceho bat proste ti nejspis vyvolaji uz porod. Byla by to nejspis z tech tri moznosti nejlepsi varianta.
Je lepsi porodit nez aby se miminku nedarilo. Zkus se dat do pohody ikdyz to pujde asi hodne ztezka ale nervicky ti ted moc nepomuzou. Drz se pak pisni co a jak. Myslim na vas! Dobre to dopadne!

In reply to by Hany.83

Ahojky, děkuju. Já jsem s Nelinkou ležela 6 týdnů kvůli preeklampsii = měla jsem vysoký tlak. Teď jsem ho celou dobu držela a najednou začal lítat nahoru. Takže asi tam bude ten problém. Zítra jim tam strhnu stupnici - jak jsem ve špitálu, tak mi to vždy závratně vyletí. Taky bych byla pro vyvolání porodu. Snad mi v tom vyhoví. Jsem podle MS 36+3tt a podle genetiky 37+3tt. No a podle dnešního měření už nějaký 39týden. tak snad to vyvolají

To je mi moc líto :( ale uvidíte, že bude všechno v pořádku. Miminko i vy pujdete brzy spolu zdravé a šťastné s porodnice. Přeji ať všechno dobře dopadne :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka