Holky mám dotaz ohledně pohybu a bolesti dole

17.10.2013

Ahojky,chcu se zeptat,už krásně cítím pohyby a miminko mě pořad kope hrozně dole a bolí nebo spíš píchá mě jakoby v pochvě.Muže to dělat to miminko nebo se mi dělá zánět? mam trošku i výtok když se utřu papírem,a chvílama je i světle hnědy,jenže nevím jestli to nepatří k hematomu co mám.ještě minulý tyden jsem špinila tmavě,tet už je to světlí a dole mě cuká,píchá tak nevím :-) Jinak su těhotná podruhý a u prvního těhu sem na záněty trpěla pořad..děkuji

Ahojky, to píchání mám taky už nějakou chvíli, čím víc se blížíme do finiše, tím je to víc nepříjemné..Dřív jsem si myslela, že je to námahou, ale též už jen ležím a stejně je to i tak a na nic mi nepřišli, prostě, jak to všechno pracuje, napíná se, tak od toho to může být.. Ohledně toho výtoku bych si určitě zašla ještě k doktorovi pro jistotu.. přeji, ať je vše v pořádku ;-) :dance:

Ivettta

Radši bych zajela k Dr. aby na tebe juknul. Je to lepší, nevím jak je to s tím hematomem, ale výtok by zapáchat určitě neměl.....

Ahojky, tohle píchání, které popisuješ jsem měla u druhého těhu , ale skoro až před porodem. Teď jsem to taky cítila. Kamarádka mi říkala, že to měla z námahy a asi měla pravdu, když nesu nákup nebo se víc namáhám, začne mi to píchat. Co se týče výtoku, v těhu je to tam dole náchylnější. Výtok je silnější ze sladkého, mléčného, bílé mouky a tak..... Pohlaď :€O: :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pokud ten vytok je citit tak bych urcite nechala udelat stery na bakterie. vytok je jinak v tehu normalni, dokad je pruhledny az mlecny, ale bez zapachu ;) ja se bez intimky neobejdu, ale hold je to ten v uvozovkach bezproblemovy vytok.

In reply to by Gabrielka

No o intimve mě ani nemluv,já už ju nosím 24h deně od začatku těhu a budu až do konce a pak nasadím vložku. :///: a to sem se těšila jak budu chvílu bez vložek :-) Jinak stěry mam vzité a zatím mam boraxglycerinové globule-výtok zatím přešel tak nevím,už bych je nejradši zas nebrala ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak pro jistotu zajdi, uvidíš co ti poví, já dr nejsem, takže můžu jen poradit s tím, s čím mám zkušenost, ale každé těhu je jiné u jedné ženy, natož u jiné maminky. Zajdi a dej vědět, co a jak. Držím palečky :a:

In reply to by JitkaB

ahoj tak sem tam včera zajela,dok mě prohlídla,udělala utz a udělala stěry. všechno v pořádku a vysledky stěru budou v uterý.tak uvidim. zatím mě dala boraxglycerinové globule jednu na noc.výtok už nemám teda zatím tak su zvědavá,co to..třeba tam nic nebude.

In reply to by JitkaB

Ahoj mě taky pořád někde píchá a je fakt ,že to bude asi z námahy a tím že roste děloha.Mě pak stačí si na chvílí lehnout nebo se hodit do klidu a je to dobrý.Já ted čekám na výsledky plodové vody ,ale snad to bude v pořádku. :a:
opatrujte se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka