Helicid v těhotenství

12.10.2013

Ahojky je tu někdo kdo užívá nebo užíval helicid 20 v těhu? už 2 roky se léčím na gastru s refluxem a brala jsem helicid.Co jsem otěhotněla tak sem ho vysadila a chtěla to bez něj vydržet,ale tet v 17tt je to horší a horší a musela jsem si ho znovu nasadit a ráno před snídaní ho beru a je mi sním fakt o trochu líp.předtím sem nemohla vubec jíst jak mě děsně tlačil žaludek :( Na netu někde píší že se muže uplně v pohodě a někde píší že se zase nemuže tak nevím,ale asi se obávám že to bez něho až do konce těhu nedám.diky

kačenka1711

mam zalud.neurozu, takze sem tam ho beru, ale musim rict ze mnohem lepe je mi po 2dcl 12° nebo renie..

In reply to by kačenka1711

jj o renie jsem přemýšlela že taky zkusím,ale fakt ze všech léku co jsem vyzkoušela mi zabírá helicid.jako není to sním uuuplně dobrý,musím se hodně vyvarovat čokoládě :-( což tet v těhu je to stres :-) a pivo,týjo potym su tet normálně nafouklá.co to je ta žaludeční neuroza jaký máš potíže?

Úplně v poho. Je to nejbezpečnější lék na žaludek v těhu, a že to máme prozkoumané, protože jsme zdravotnická rodina. Brala jsem ho, jak u 1., tak teď i v 2. těhotenství. U toho prvního bych asi bez léku umřela.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka