Poraďte prosím nějakou pěknou knížku, hru nebo cd s pohádkami pro 4 letého kloučka :)

07.10.2013

Maminky, poraďte prosím nějakou pěknou knížku, hru pro celou rodinu nebo cd s pohádkami, co se osvědčilo u Vašich dětí. Synovi teď budou 4 roky a už se mi stalo, že jsem koupila např. ne zrovna levné cd s pohádkami a byla to hrůza nahrávka :P Pak bych také ráda koupila nějakou stolní hru, aby jsme jí mohli hrát všichni já, manžel, syn a byla zábavná pro všechny. Člověče nezlobse už máme, něco jiného, napadlo mě jestli existuje něco jako dostihy a sázky, ale v nějaké jiné verzi pro děti. Ráda si od Vás maminek nechám poradit, co zabralo u Vašich dětí a nemusí to být jen pro kluka, mám ještě holčičku, ale té jsou teprve 4 měsíce :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dnes jsem v Albertu koupila za 200,- knížku Moje nejmilejší pohádky, jsou tam krátké pohádky a velké obrázky tak snad se Nele bude líbit

Knížku bych doporučila: Martínkova čítanka od Eduarda Petišky, krásné, jemné příběhy. Přesně pro tenhle věk.

Na youtube jsou animovana ruska pohadka "Maša a Medvěď" užasny, divame se na ni i z manželem. Neni nutne rozumet řeči, stači se divat, velice vychovne pro děti a krasně natočene.

my máme doma Gargamelovu past-něco podobného jako člověče,ale přesto trošku jiné a zábavné ;) pak samozřejmě dominio,pexeso a v Tescu jsme zakoupili Bum,bum balon a nás to tedy baví moc :) jen je velká spotřeba balonků :///: myslím,že dostihy a sázky jsou až pro starší a pak mají ještě česko otázky a odpovědi junior,ale to už je taky pro starší... co se týče knížek,tak máme rádi ty aktivní,do kterých se kreslí,vyplňuje a pod.,těch máme spousty :)

U nás ze stolních her je velice oblíbená Mickeyho hra a Gargamelova past. CD jsme teď dostali pohádky z Českého rozhlasu a je to pěkně nahrané.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka