PC hry pro 4letého

05.10.2013

Aho holky, prosím, dáte mi tip na pc hry pro 4 letého kluka? Jsme nemocní :00: a čas se mu vleče, nejraději by závodní, nemůžu nic hezkého najít...DĚKUJU!!! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc hezký článek, sdílím tento názor, ale tak na půl. Já osobně byla vychovávaná velmi podobně, ale v těžkých nemocích jsem byla velmi opečována, a nikdy se nestalo, že bych právě kvůli tomu chtěla hrát maroda. Ba naopak, vždycky jsem chtěla raději být zdravá a smět chodit ven. Takže si mYslím, že je to dobrá inspirace pro rodiče, jejichž děti nejsou venkovní typy:):):). A k holkám níže, pokud jsem to dobře pochopila, tazatelka chtěla tip na hry, nežádala o názor na výchovu, nebo moralizování :)

Ahoj holky, děkuji všem, které mi daly tipy. Pro ty z vás, co se pohoršují, já bych stála v poslední řadě, kdyby se jednalo touhu na PC hry pro syna. Nezlobte se na mě, ale poučovat umí každej. Ptala jsme se na hry a ne na to, jestli je to ok nebo ne. Jsem se synem pořád venku, malujeme, kreslíme, vystřihujeme, vaříme, zpíváme. Protože je nemocný, chtěla jsem hru třeba na 15 minut pro zpestření, tak ze mě prosím nedělejte idiota. Pardon, ale jsem vytočená. Děkuju a zdravím všechny mamky, co maj selskej rozum!!!

nezlob se na mě, ale 4leté dítě k pc nepatří !! dej mu vodovky, knížky, člověče nezlob se, pexeso, puzzle, ale pc??? co budeš dělat, až mu bude 10?

irena1111

nejlíp žádné, na PC má času dost, ať si raději prohlíží knížky a časopisy, maluje, vystřihuje apod.

ahoj, náš kluk chodí na rexo.cz, a tam je výběr všemožných her, on si tam skáče a vybírá sám, nevím přesně jak došel i na závodní, ale pokud to nenajdete, tak se ho zeptám přímo. On je už pomalu IT. A taky pencilkids.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka