40DC, test negativní, kontrola v CARu

01.10.2013

Ahojky holčiny,
tak jsem již zpět z kontroly.
No jela jsem tam docela natěšená, ale výsledek? Vlastně žádný. Co mi dělal ultrazvuk, tak říkal,že sliznici mám jako na začátku cyklu :00: ....Takže mi píchli agolutin a vzali krev na hcg a zítra mi budou volat výsledky.
Když ms dorazí,tak s další ms jdem na ICSI..... a já jsem si tak říkala,že když mám pořád bt nad 37. dnes i 37,4 že by třeba něco mohlo být,ale..............

ahoj fucipe jdeme do toho spolu a dobre to dopadne ,ted jen klid zadnej stres a bude dobre ,budem si drzet palce ,ozvi se kdy zacnes stimulovat nebo budes neco vedet:) papa :a:

Všem moc děkuji za podporu celého mého divného cyklu. Neskloním hlavu dolů, ale nastavím té smůle pěst. Teď začnu sakra mrskat latinu co se týče ve zdravé výživě. budu si dělat hodně zeleninové koktejlíky a více cvičit jógu.
Aby bylo těho co nejvíce připravené na ICSI.
Počkej ty mrcho jedna červená, však já na to přijdu, aby jsi již nepřišla.... :///: :///: :///: :///:

In reply to by fucipe

Super přístup :€s€: ....já jsem se teď nechtěla moc těšit, ale jak se blíží pondělí, tak už zase věřím a doufám, že se to povede. Jen se bojím toho, že by se ujali obě ty emrya, ale pořád lepší dvě než žádný. Pustila jsem se i do malých úprav bytu a zhubla jsem. Celkově se cítím dobře, tak snad se to tentokrát povede. Ale i tak už máme záložní plán, kdyby to nevyšlo. Prostě je pořád na co se těšit.

ahojky, říkali, jak vysokou máš tu sliznici? ale hlavně, že nenašli žádnou cystu, atd. protože vynechání ms si jinak moc nedovedu představit. hlavně, aby se ten cyklus zpravil a mimi určitě brzy bude :)

to je mi moc líto ,ta sliznice vypadá fakt blbě ale na druhou stranu pokud ti přeci jen vzaly hcg tak tam ještě asi šance je :one:

Naděje umira posledni. Uvidiš jake budou vysledky krve. Na UTZ ještě nemusi byt nic vidět. Sliznice je u každy jina. Vydrž. Myslim na Tebe

Peti to už je hodně divný... Bt docela vysoká, navíc jsi říkala o té vodičce z bradavek. To už by v děloze něco muselo být a sliznice by nebyla jak na začátku cyklu :-(. A neříkali ti třeba čím by to mohlo být? :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka