Už víte co dětem k vánocum??

01.10.2013

Ahoj holky,moc to sem teda nepatří :-) ale už víte co dětem k vánocum? Včera jsem přemýšlela co koupíme malé a já vubec nevím.Malá bude mít v Lednu 5 let a tak nějaké hračky už asi néé,má jich aji dost a spíš dělá jen bynec :-) Fakt nevím co..zatím mě teda nic nenapadá.. :a: :€O:

jo a nase mala si letos vybrala domecek pro barbiny od kidkraftu ..maji je opravdu nadherny, barevny a veliky a ze dreva..z tech by si vybrala nejedna holcicka :a:

In reply to by Loty

jj to je pěkný,jenže takoví domeček už bohužel nemáme kam dat :-( pokojik má malej,hraček dost a ještě tam po novým roce přibyde postýlka :-) takže bohužel,ale jinak se mě ty domečky taky líbí!!

In reply to by Kirsche

no je fakt, ze jsou obri. ten co si vybrala ta nase tak má 121cm a Loty má 120cm..ale ona je jedinacek a pokojik ma velkej jen pro sebe, tak s tim u nas neni problem :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

o sourozence jsme se snazili pres dva roky, bohuzel neuspesne, takze bude jedinacek i nadale :€\€: .. v kvetnu mela 6let, je celkem dlouha, no :s: my si poridili dum, takze mista je tu habadej.. tak ted mame dva trimesicni ohare takze je nas aspon vic takhle :00:

In reply to by Loty

aha tak to mě mrzí. a na IVF jsi nešla? třeba by vám to pomohlo. No jo tak to už je velká slečna :-) už chodí i do školy? Taky máme domek 3+1 jenže pokojik malej,potřebovali bysme ho o kousek větší :-) a pejsánci taky dají zabrat že? :-) my mame jednoho na zahradě ;)

In reply to by Kirsche

no my s carem jsme mluvili u nas je sance nulova, ja prakticky bez ovu a muz je uplne pod hranici spermii na to.. a uz ani nervy na to clovek nema..rok se to s dr. resilo..tak hold budeme jen tri :n: .. Jo psi daji zabrat :s: my je mame doma i na zahrade :///: jsou jak dvojcata lidsky blbnou, perou se,hrajou si, postuchujou se :s: to mate mensi domecek no, to by chtelo pak urcite vetsi pokojik, kdyz jsou deti dve..vidim to u Loty podle toho kolik ma hracek :s: :s:

In reply to by Loty

aha tak třeba se někdy povede a vubec to nebudeš čekat :-) ;) Víš jak tělo si vždy udělá samo co chce ;) Ale aspon že máš jednu dceru!! ta vám tehdá šla hned? mě připadne že se ty hormony zbouří až při prvním porodu ptž naše Sára se tehdá povedla na druhý pokus a o druhé mimi sme se snažily taky dlouho.Nakonec ivf,a naštěstí se zadařilo! Uvidime do budoucna jak se tady budem mačkat ;) a kdyžtak mame možnost ještě udělat podkroví,nebo prodat a postavit nový,ale to se mi nechce,spíš bych do zahrady přistavěla 1 pokojik a stačilo by :-)

In reply to by Kirsche

no Lotynka ma jinyho biolog. otce, ten me opustil jako tehuli, takze novej tatinek.. a já pak uz nemuzu, jelikoz mi to nepovoli kardiaci..takze uz se s tim smirujeme.. jeden pokojik se da pristavet vzdycky :metal: :///:

malá už 5 má dostane mikroskop, klapky na uši knížku teplý ponožky...to už mám doma připravený a pak manžel ji chce koupit tablet a doplnim to legem

já přemýšlím pro syna o Legu-jsou mu čtyři a ve školce ho to konečně začalo bavit,do té doby si stavebnice ani nevšiml :///: jen přemýšlím,jestli nové nebo z bazaru,ještě uvidím :) jinak pro mladšího nevím vůbec nic,navíc má teď ještě první narozeniny a v listopadu svátek,no jako fakt nápady docházejí :( na ten rok jsem ještě něco vymyslela,ale dákl jsem fakt bezradná :( navíc ještě rodina chce,abych vymyslela i jim,no jako jsem v koncích :(

Ahoj, já mám zatím jen pro dcerku krásného jokšírka plyšového 32cm na výšku a povlečení se šmouly, u syna je to těžší už je druhák a zajímá se jen o lego a baví ho počítat. Jinak všici dostanou mé těhu :€O: k vánocům čekám třetí mimi a doma to ví jen manžel a tchýně

In reply to by 13Piskle

hele,tak ná vůbec nevím,ve kterém týdnu jsem byla :) pamatuju si,že test jsem si dělala asi v říjnu,takže tak kolem toho 12-13 týdne by mi to vycházelo na ty Vánoce.S prvním bych neměla problém,aby to nikdo nepoznal,tam mi břicho narostlo snad až někdy kolem 25 tt,ale s druhým to teda byl masakr,tam už jsem měla břicho snad od začátku :///: :///: ale tam jsem měla výhodu,že pod stromek by dostali až dvouměsíční mimino,takže by to nebylo překvápko,nebylo co tajit :///:

In reply to by Kirsche

no já u druhého taky ne.Kždopádně i druhé jsem řekla až po tom 12. týdnu,člověk nikdy neví a kdyby něco,tak bych se vyhnula vysvětlování,litování apod. to fakt nesnáším :( tudíž jsem počkala a řekla to až po tom 12. týdnu a u prvního nebyl problém vydržet,protože jsem věděla,že na tenhle vánoční dárek nikdy nezapomenou :///: dala jsem jim fotku z UTZ v rámečku,nakonec jsem se bála,aby to pochopili,ale pochopili všichni :s: :s:

Ahoj, u nas je to jasne. Opet vyhrava Lego. Ondra ma rad Lego Ninjago, Chima a Marketka Lego Friends :-). Pak dostanou povleceni, knizky,papiry a pastelky -tech neni nikdy dost :-D

Tak my kupujeme lyže (má i narozeniny, i svátek), dostane lego, povlečení s jeho oblíbenými hrdiny, triko na kolo stejný s tátovým, od eplinu takovou tu tabulku pro předškoláky s čísly, ještě pokukuju po jední stavebnici, určitě puzzle, nějakou deskovou hru-hrajeme furt... a zatím mám dál prázdno a to musím ještě zaplnit stromečky babiček :-D

Ahojky, malé budou 4v prosinci, tak to máme o něco těžší :s: a tuhle sobotu svátek. ALe zeptali jsme se jí, co by chtěla. K svátku vyhrálo radio - CD, miluje hudbu, tak bude mít svoje. JInak se jí pak zeptáme co k narozeninám a ježíškovi už taky "psala" :s: a samozřejmě nám i říkala o co mu píše. Zkus to taky tak. Třeba dnes, je 1.10. vezměte nějaký hezký papír, sedněte si spolu a řekni, že už je čas pomalu napsat ježíškovi, co asi by si přála. Malá si hrozně oblíbila My little ponny, jsou malé, nezaberou moc místa a nejsou ani moc drahé Zrovna jsem koukala v Tescu je mají v akci, spoustu různých. :) :a:

In reply to by JitkaB

jojo už jsem jí říkala at si napíše ježíškovi jenže ona prý neví :-)) Ale strašně ráda maluje,tak asi nové potřeby..pak ma rada krtečka tak knižky a asi i nové povlečení,ale dál opravdu nevíííím.V lednu má hned narozeniny a to bysme ji chtěli koupit nové kolo.

In reply to by Kirsche

Minule jsem Elišce kupovala takové obrázky, které se vymalovávají jen "perem" do kterého se napustí voda a obrázek jak se namočí, udělá barevnou výplň. Prodávají to v hračkářství jako je Pompo a tak. Mám ráda takovéhle dárky. Jsou to takové maličkosti, ale děti z nich mají vždy největší radost a hlavně se k tomu pořád vrací a nezabere to vůbec žádné místo :)

náš má pět v prosinci. budeme kupovat nové kolo, další lego, které teď u nás vede. máme koupeno stavebnici s bagrem a modelovacím pískem. uvažuji o magnetické stavebnici...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky